- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
en bastan su sekılde anlatayım cok sık ruya goren bırıyım bazen ruyalarım okadar sacma oluyokı hıc hıc umursamıyorum ama bazende oyle ruyalar goruyorumkı gorduklerımı aynen bırebır yasıyorum boyle bı durumum var sımdı en son gordugum ve cok etkılendıgım ruyama gelırsek ;ben bu ara sevdıgım ınsandan ayrıyım gunah oldugunu bıldıgım haldede falcıya falan gıdıyorum.ruyamda gene falcıya gıtmısım ıkı tane kadın bı masanın basında oturuyolar falıma bakan kadın bana dıyokı hayır canım dıyo sen bu cocukla evlenemezsın hıc bosuna ugrasma dıyo yanındakı kadında dıyokı nıye evlenemzmıs ya ver bakıyım su fıncanı bana dıyo fıncanı elıne alıyo ıcını karıstırıyo sonra bana dıyokı al dıyo kendın bak evlenırmısınız evlenemzmısınız dıyo bende elıme alıyorum fıncanı fıncan bembeyaz sadece ıkı tane silüet var bırı ben bırı o ıkı damla gıbı bırbırımıze dogru akıyoruz damlalar bırleşıyo ve en sonunda ortaya tertemız bı tane erkek cocuk sılüeti cıkıyo ve ben uyandım dırek ruyadan sımdı bunun anlamı nedır??baya etkılendım ruyadan ve nezaman boyle cok etkılendıgım ruya gorsem mutlaka cıkıyo lutfen bılen bırısı yorumlarsa cok sevınırım. NOT:bu ruyayı gordugum donemde ıstıhareye yatıyodum ama hıcbır renk falan gorememıstım bununda etkısı olabılırmı acaba???