Rüya Yorumları Rüyada Falcıya Gitmek

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.404
23.884
en bastan su sekılde anlatayım cok sık ruya goren bırıyım bazen ruyalarım okadar sacma oluyokı hıc hıc umursamıyorum ama bazende oyle ruyalar goruyorumkı gorduklerımı aynen bırebır yasıyorum boyle bı durumum var sımdı en son gordugum ve cok etkılendıgım ruyama gelırsek ;ben bu ara sevdıgım ınsandan ayrıyım gunah oldugunu bıldıgım haldede falcıya falan gıdıyorum.ruyamda gene falcıya gıtmısım ıkı tane kadın bı masanın basında oturuyolar falıma bakan kadın bana dıyokı hayır canım dıyo sen bu cocukla evlenemezsın hıc bosuna ugrasma dıyo yanındakı kadında dıyokı nıye evlenemzmıs ya ver bakıyım su fıncanı bana dıyo fıncanı elıne alıyo ıcını karıstırıyo sonra bana dıyokı al dıyo kendın bak evlenırmısınız evlenemzmısınız dıyo bende elıme alıyorum fıncanı fıncan bembeyaz sadece ıkı tane silüet var bırı ben bırı o ıkı damla gıbı bırbırımıze dogru akıyoruz damlalar bırleşıyo ve en sonunda ortaya tertemız bı tane erkek cocuk sılüeti cıkıyo ve ben uyandım dırek ruyadan sımdı bunun anlamı nedır??baya etkılendım ruyadan ve nezaman boyle cok etkılendıgım ruya gorsem mutlaka cıkıyo lutfen bılen bırısı yorumlarsa cok sevınırım. NOT:bu ruyayı gordugum donemde ıstıhareye yatıyodum ama hıcbır renk falan gorememıstım bununda etkısı olabılırmı acaba???

merhaba. rüyan hayırlara çıkar canım inşallah. benim de bazı rüyalarım beni çok etkiler, bazıları çıkar. rüyaları birbirinden ayırt edebilmek lazım. yani, gördüğün bu rüya bilinçaltındaki düşüncelerinin bir yansıması yani yüzeye çıkması da olabilir, geleceğe dair bir işaret de olabilir. istiareye yattım demişsin. yani onu düşünerek yatmışsın. bu nedenle dediğim gibi, gerçekten bir işaret mi yoksa bilinçaltından gelen birşey mi bunun ayırdına varman lazım. biraz düşün bunun üzerinde. ve biraz zamana ihtiyacın olacak. yani rüyamda olumlu gördüm o zaman hayatımı sadece ona göre yönlendireyim deme, önce hayatının gidişatına biraz bak. biraz bekle.

Son düzenleme:
merhaba. rüyan hayırlara çıkar canım inşallah. benim de bazı rüyalarım beni çok etkiler, bazıları çıkar. rüyaları birbirinden ayırt edebilmek lazım. yani, gördüğün bu rüya bilinçaltındaki düşüncelerinin bir yansıması yani yüzeye çıkması da olabilir, geleceğe dair bir işaret de olabilir. istiareye yattım demişsin. yani onu düşünerek yatmışsın. bu nedenle dediğim gibi, gerçekten bir işaret mi yoksa bilinçaltından gelen birşey mi bunun ayırdına varman lazım. biraz düşün bunun üzerinde.

işte sureklı onu dusunuyorum ama bı cıkıs yolu bulamadım mesela gecen sene gene bu zamanlar uc gece arka arkaya ıstanbula gıttıgımı gordum ılk ıkı tanesınde boyle denız dunes ve yagmur gordum ucuncusundede denız vardı ama sıkıntıyla uyanmıstım ve gercektende bu sene uc kere ıstanbula gıttım ılk ıkısı cok guzeldı ucuncusunde cok kotu gectı benım ıcın bıde bu yazdıgım ruyayı şöyle gordumfalcı dedıkı hayır sen bu cocukla evlenemzsın dedı orda uyandım saate baktım dedımkı bı bes dakıka daha uyuyum dedım sora bıdaha yattım ruya kaldıgı yerden devam ettı ve sonrakı kısımları gordum yanı cok arada kaldım neye yoracagımı bılemedım ama fıncanın ıcı tertemızdı bunu hıc unutamıyorum:))

Gördüğün rüyanın etkisinde kalman normal bir şey. Allah hayıra çıkarsın.

Zaten ne demişler; "kısmetse gelir Yemen'den değilse ne gelir elden."

Senin kaderinde, kısmetinde o varsa zaten gelir seni bulur.

X