merhabalarr çok sevgili kk üyeleri,
rüyam uzun metrajı değil ama biraz karışık başlıyorum ne olur bana yardımcı olun eğer yorum olumsuzsa hayra yoralım buna hitiyacım var şimdiden teşekkürler :)
(bu arada ben 20 yaşında sevgilisinden henüz ayrılmış üniv okuyan bi kızım )
rüyamda bi yerdeyim böyle priz ve fiş görüyorum arkadaşım onlarla uğraşıyor... fiş televizyonun fişiymiş fln sonra cep telefonuma msj geldiğini hissediyorum baktığımda aynen şöyle bi msj '' I'll love you '' die kimden geldiğini hatırlamıyorum ama ya ı yada i harfi vardı sanırsam yada l de olabilir isim kısmında bi tek öle bişi vardı.. daha sonra bi anda rüya değişio ve ben hamileymişim ama karnım şiş değil ve evlenicekmişim davetlileri görüyorum böyle elden ele bişi gezio nesneyi hatırlamıorum ama dediğim şey şuydu ben bu adamla değil başkasıyla evlenicem bu yüzden o nesneyi başa alın tekrar gezdirin ama bu sefer dua edin fln diorum sanırım gelinlik giymiştim dikkat etmedim üzerimdekine neyse bu arada bu evlenmek istemeyipte başkasıyla evlenicem dediğim kişide bizim sınıftan sıradan aklımdan geçirmediğim biriymiş ne alaka :S evlilik olmadan daha rüya değişio dayımı görüyorum merdivenin tam orta basamağındayız kucaında erkek bebek var baba bakıp gülümsüo daha sonra dayım onu merdivenin kenarından kaydırıyor çocuk aşağı düşüyor ben eyvah öldü die üzülürken dayım merk etme die bana bakıo gülerek çocuk gülerek yukarı aynı şekilde çıkıyor çok ilginç rüya burda bitiyor ...
umarım rüya gzldir hayırlısı inşallah yorumlarınızı bekliyorum :)