Rüya Yorumları Rüyada Eski Sevgilimi Gördüm

emirlove90

sonsuza kadar sen <3
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.488
0
dün gece rüyamda eski bulunduğum semtteydim orda tepelik bi yer var o tepelik yerden bakıyorum manzaraya rüyamda sonra bakarken görüyorum otogarın içinde 3 kişi bi adamı tabancayla vuruyorlar sonra ben o manzaradan aşağıya inmiş bir arabanın yanında buluyorum kendimi eski sevlimi görüyorum arabanın içinde uyuyor yanındada başka bi kız var oda uyuyor ama sırtlarını dönerek uyumuşlar arabada ayrı koltuklarda ikside cok üzülüyorum ağlaıyorum sonra o gördüğüm eski sevgilimle ben barışıyorum biiyerde otobüs mü tren mi ne bekliyoruz oturuyoruz o da resmimi falan cekiyor beraber resim cekiniyoruz telefonla öpüyor falan benisonra annemlerle düğüne gidiyorum rüyamda oda gitmemi istemiyor benim düğüne arıyor beni bende tamam yeni gelmiştim ama dönüyorum diyorum onlara gidiyorum sonra ama onlar evde yok sonra annesi ile geliyorlar kapıyı acıyorlar annesi ağlıyor elini gösteriyor yüzüğünün olmadıgını gösteriyor boşanıcaklarını söylüyor babasınla sonra bende sarılıyorum ona ağlama falan diyorum geciceğini söylüyorum sonra onlara misafir falan geliyor bende yardım ediyorum tabakları falan topluyorum makineye koymak için arıtıyorum onları gerek olmadıgını söylyor teşekkürediyor sonra birden uyanıyorum rüyam cok karışık lütfen rüyamı yorumlarmısınız ??
rüyamda gördüğüm sevgilimle ayrıldık buarada gercekte henüz daha yeni ayrıldıık sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…