- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Merhaba arkadaşlar benim yaşadığım bir durum var bir türlü anlam veremedim bazen aklıma geliyor fikirlerinizi merak ettim. Ben üniversite 1. Sınıftayken yani 2010 senesi filan olması lazım o zamanlar facebook vardı beni biri eklemişti işte şarkı söylüyor amatör bi grubu var videoları fotoğrafları vardı bana mesaj atmıştı bir iki kez sohbet ettim ama hiç bi önemi yoktu yani öylesine . Bana yaşını benle aynı olduğunu söylemişti ama flört bile değil öyle konuştum . Bi gece uyurken birden rüya gibi de değil çok değişik bir şekilde birisi sanki kulağıma o kişi yalan söylüyor dedi ve ben bu sese uyandım sıçrayarak. Sonra inceledim hesabını yaşının benden küçük olduğunu gördüm ne kadar hatırlamıyorum ama büyük gösteriyordu. Konuştum kendisiyle doğruladı. Neyse böyle bir şey bir daha yaşamadım. Geçen sene tanıştığım bi sevgilim oldu çok kibar düzgün birisiydi bana sesini dahi yükselttiği olmamıştı kavgamız olmamıştı hiç sevgi doluydu bana. 4-5 ay geçmişti bi gün yanımda uyuyor ben yine aynı şekilde bi ses kulağıma seni öldürecek o dedi ve yine aynı şekilde uyandım. Çok korktum rüyadır dedim geçti unuttum bunu. Sonra zaman geçtikte sevgilimle sorunlar başladı sevgilimin aslında öfke kontrolü olmadığını gördüm ama bana karşı değil ailesine karşı. Bi kaç kere tartıştık hiç sesini yükseltmedi. Bir gün yine bir sorun oldu ben yüzümü astım birden çıldırdı böyle yaparsan ben camı çerçeveyi indiririm bi gün kendimi kaybederim seni bıçaklarım korkuyorum dedi ben nefes alamadım o an ağladım yarım saat sonra geldi özür diledi sarıldı vs hep dedim öyle biri değil. Bir ay önce ayrıldık kesin olarak mesajda bana dedi ki ben cinnet geçirip öldürürsem diye korktum kendimi geri çekiyorum artık insanlar kendilerini kaybediyorlar bi anda oluyor ben artık çok yoruldum vs dedi. Bu sesi duyduğumda inanın çok sakin biriydi tartışmamıştık dahi . Duyduğum şey rüyadan çok farklı ama uyanıkta değilim tarif edemiyorum. Bazen diyorum ben şizofren miyim ama gayet normalim öğretmenim. Ne olabilir bu