- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
-
- Konu Sahibi bilmiyorummm
merhaba arkadaşlar bu konumla ilgili başlık bulamadın ve burada paylaşmak istedım ..kafam çok karışık ilk kez böyle bir rüya görüyorum
aksine ben pek fazla rüya görmeyen gördugunude sabah unutan bırıyım..lakin bu öyle bir rüyaydıkı 1 hafta oldu nerdeyse ama hala gözümün önünde unutamıyorum
rüyamda tek tek dişlerimi sallayarak yerınden söktüm ne bir acı hıssettım nede kan gördüm
sadece üst ve arkadaki azı dişelerim kaldıki
en son alt çenemdeki sağ ve sol daki azı dişlerimide çektim ..
hepsi kolayca çıktı ve avucumda birikmiş haldeydi
çok korktum yaa aynaya baktıgımda hiç dişim yoktuu
acaba anlamı ne olabılır baktım netten ama bişe anlamadım her yerde bır yorum var...
belki aranızda bılen bırılerı vardır teşekkürler şimdiden cvplar için ...
canım benım valla bıraz olsun rahataldım ama hala ıcımde bır sıkıntı varr nedendır bılmıyorum ama nefes almakta zorlanıyorum yaa sankı bişeler olackmıs gııb gelıyor..
6. hissim cok lkuvvetlıdır ama inşallah bu kez yanılırım
Slm cnm....
Üzgünüm ama çokda iyi bir rüya görmemişsin..Sanırım ailenden biri hastalanacak....Tabi sonuçta rüya bu ama bazı rüyalar yaşanacak şeyleri önceden haber veriyor.Sen yine kalbini ferah tut...İyi düşün iyi olsun...
canım rüya için iyi hep iyiye yormak lazım derler..Slm cnm....
Üzgünüm ama çokda iyi bir rüya görmemişsin..Sanırım ailenden biri hastalanacak....Tabi sonuçta rüya bu ama bazı rüyalar yaşanacak şeyleri önceden haber veriyor.Sen yine kalbini ferah tut...İyi düşün iyi olsun...