Rüya Yorumları Rüyada Diş Görmek

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
89
merhaba arkadaşlar bu konumla ilgili başlık bulamadın ve burada paylaşmak istedım ..kafam çok karışık ilk kez böyle bir rüya görüyorum

aksine ben pek fazla rüya görmeyen gördugunude sabah unutan bırıyım..lakin bu öyle bir rüyaydıkı 1 hafta oldu nerdeyse ama hala gözümün önünde unutamıyorum

rüyamda tek tek dişlerimi sallayarak yerınden söktüm ne bir acı hıssettım nede kan gördüm

sadece üst ve arkadaki azı dişelerim kaldıki
en son alt çenemdeki sağ ve sol daki azı dişlerimide çektim ..

hepsi kolayca çıktı ve avucumda birikmiş haldeydi

çok korktum yaa aynaya baktıgımda hiç dişim yoktuu

acaba anlamı ne olabılır baktım netten ama bişe anlamadım her yerde bır yorum var...

belki aranızda bılen bırılerı vardır teşekkürler şimdiden cvplar için ...

ben genelde rüyaların anlamlarına inanmam çok saçma bulurum...ama çevremden gördüğüm kadarıyla senin tarz rüyaya benzer çok duydum ve maalesef sonuçlarının çıktığını gördüm ( ama korkma canım dişinin acımaması çok iyi olmuş... dişin acısaydı kötü yorumlanabilirdi ama acımadığı için içini rahat tut...

Slm cnm....
Üzgünüm ama çokda iyi bir rüya görmemişsin..Sanırım ailenden biri hastalanacak....Tabi sonuçta rüya bu ama bazı rüyalar yaşanacak şeyleri önceden haber veriyor.Sen yine kalbini ferah tut...İyi düşün iyi olsun...

canım benım valla bıraz olsun rahataldım ama hala ıcımde bır sıkıntı varr nedendır bılmıyorum ama nefes almakta zorlanıyorum yaa sankı bişeler olackmıs gııb gelıyor..

6. hissim cok lkuvvetlıdır ama inşallah bu kez yanılırım

Bol bol dua et...Allaha sığın...Rabbim gelecek kötüleri başından savsın...

ALLAH'ım sen esirge ıkı tane yaşlı akrabam var babannem ve dedem ..dedem çok hasta acaba onamı bişi olcak Allah'ım korusun yaa..
amcamın oglu vardı ilik kanseri ama atlattı yoksa tekrarmı ....

Canım rüyada bir insanın kendi dişini söktüğünü görmek malını kötü bir şekilde israf edeceğine yorumlanır genelde.

yaa özür dilerim bilmiyordum böyle bir bölüm oldugunu yanlış yere konu acmısım ..

ama hala tatmin olamadım yaa cokmu kötü bir rüyaa ...içimdeki sıkıntı bıtmek tukenmek bılmıyor rüya yüzünden degıl

rüyayı görmeden bır ıkı gun önceden başladı

hatta kayserı pınarbasındakı patlama olmadan önce bırseyler olacagını hıssetmıstım ve o gun uyuyamamıstım sabah kalktıgımda haberlerde bu haberı alınca sok oldum cunku 15 sene yasadım ben orda o lpjmanlarda 5 sene oturduk babam polis oldugu ıcın emeklı oldu memelekete geldık ...

sabah kalktım ve hemen namaz kıldım ıcım ferahlasın dıye ıcerı gıttım tv actım bu haberı öğrendım

bır ıkı gun sonrada bu ruyayı gordum yanı sankı hala bırseyler olacak bır sıkıntı var ıcımde

sadece kötü bi rüya olduğunu soyleyebilirm . bu tür rüyalar hep çıkar . ben hep boyle ruyalar gordugum ya ya ölüm ya kavga ya da hastalık çıkıyor bu diş rüyalarında . kötü yani yorumlamak bile kötü

rüyalar neye yorulursa o olurmuş hayra yor hayır olsun
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) zamanında bir kadının kocası sefere gitmiş ve kadın rüyasında kocasının ölü olarak geldiğini görmüş hemen Peygamberimize yorumlatmaya gitmiş Peygamberimizde kocan seferden çok zengin olarak gelecek demiş ve öylede olmuş gel zaaman git zaman bu kadını kocası yine gitmiş ve kadın aynı rüyayı yine görmüş yine yorumlatmaya giderken yolda bir kadınla karşılaşmışlar ..kadın nereye gittiğini sormuş bu kadında anlatmış zamanında böyle bir rüya gördüm sonucu şöyle oldu diye yine yorumlatmaya gidiyorum derken öbür kadın gerçekten kocan ölüp gelmesin demiş öyle ayrılmışlar ve kadın daha kapıdan adımıını atıp derdini söylemeden Peygamberimiz sen rüyanı yorumlatmışsın demiş.ve kocasının cesedi gelmiş
HAYIR oolsun arkadaşım

Hem yorumla rüyayı, insanın içini şişir hem de içini ferah tut de. Ağzından hayır çıkmayacaksa açmayıver bizahmet.

Besbelli ki bu konuyu açan kişinin elinin altında internet var; senin bu söylediğinden daha fazlasını okumuş belli ki kötü hissetmiş. Felaket tellallığı yapmanın alemi ne?

Konu sahibi arkadaşım; rüyalarınızı olur olmaz yerlerde olur olmaz insanlara anlatmayın.

Eğer rüyanız içinizi daralttı, size kötü hissettirdi ise uyanır uyanmaz sol tarafına 3 kez tükürüp rüyanın şerrinden Allaha sığının ve rüyanızı hayırlara çevirmesi için dua edin.

Rüyanızın tabiri için rüya tabirlerine bile bakmayın; o rüya esnasında nasıl hissettiğiniz, uyanınca hissettikleriniz, rüyanın içindeki ayrıntılar, çok önemli.

Her rüya kişiye özeldir ve rüyasının ne anlama geldiğini; bütün duyularını açıp hissetmeye çalışmak kaydıyla ancak rüyayı gören kişi anlayabilir.

Son düzenleme:
canım rüya için iyi hep iyiye yormak lazım derler..
kaldı ki herkesin de rüyası çıkmaz...bazısının 6. hisleri kuvvetli oluyor bazen malum oluyor falan.. ablama oluyor misal inanmam derim ben de ama çok şahit oldum..
ama kötüye yormamak en iyisi bence..
neden kötüye yorasın ki.. dünya enerjiler üzerine dönüyorsa eğer kötüyü çağırmak olur bu..

Rüyada dişlerinin dökülmesi hiç iyi değildir diye biliyorum, allahım hakkında hayırlısını versin cnm.

bir ara sürekli diş ile ilgili rüyalar görüyordum
ya dişlerimi sökerim ya dişlerim dökülür,acır ve acısını hissederim kan tadını bile duyardım
ama çok şükür kötü bir şey olmadı
bu aralar hiç görmüyorum.
inşallah daha da görmem sanki gerçekten yaşıyormuşum gibi oluyor
:18:

Son düzenleme:
anlattıklarına göre başına gelicek üzüntüyü hissetmişsin..Allah sabır güç wersin..Hakkında hayırlısını nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…