Rüyada cinsiyet

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
35
Selam bayanlar ben iki kez rüyamda doktorun bana kızın olcak dediğini gördüm benim gibi rüya görüp kız doğuran varmı bide tatlı cok yiyorum 3 aya girdim hiç kusmadım ve göbeğim cıkmadı görenler diyo erkek olcak sizce cinsiyeti nedir bebeğimin çok merak ediyorum :anneadayı: :emir_bebek: :KK200:
_20190422_135446.webp

Benim ultrasyon fotoma da bakar mısınız bana erkek gibi geldi ama 😀

Eklentiler

• 20190503_115646.webp
    20190503_115646.webp
    24 KB · Görüntüleme: 30
Selam bayanlar ben iki kez rüyamda doktorun bana kızın olcak dediğini gördüm benim gibi rüya görüp kız doğuran varmı bide tatlı cok yiyorum 3 aya girdim hiç kusmadım ve göbeğim cıkmadı görenler diyo erkek olcak sizce cinsiyeti nedir bebeğimin çok merak ediyorum :anneadayı: :emir_bebek: :KK200: Eki Görüntüle 2265520
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım bende tatlı yiyorum bakalım hayırlısı olsun 😉

Selam bayanlar ben iki kez rüyamda doktorun bana kızın olcak dediğini gördüm benim gibi rüya görüp kız doğuran varmı bide tatlı cok yiyorum 3 aya girdim hiç kusmadım ve göbeğim cıkmadı görenler diyo erkek olcak sizce cinsiyeti nedir bebeğimin çok merak ediyorum :anneadayı: :emir_bebek: :KK200: Eki Görüntüle 2265520
Canım, hep ekşi yiyorum, daha4ncü aydayım 7aylık gibi karnım çıktı😁 rüyamda erkek gördüm. 3doktor da cinsiyet erkek dedi :)

Canım, hep ekşi yiyorum, daha4ncü aydayım 7aylık gibi karnım çıktı😁 rüyamda erkek gördüm. 3doktor da cinsiyet erkek dedi :)
Hayırlısı inşallah sağlıklı kucağına alırsın cnm bnde ilk ay ekşi şimdi 3 aylık hamileyim sürekli tatlı yiyorum bakalım mayıs sonunda özele gidecem cinsiyeti öğrenmeye :)

Hayırlısı inşallah sağlıklı kucağına alırsın cnm bnde ilk ay ekşi şimdi 3 aylık hamileyim sürekli tatlı yiyorum bakalım mayıs sonunda özele gidecem cinsiyeti öğrenmeye :)
Bakalım canım Allah gönlüne göre versin

Rüyamda ben erkek gördüm, eşim kontrol günü kız gördü. doktor kız görüyorum dedi :)) Eşimin rüyası çıktı. Kısmet

Back
X