Gebeliğe Hazırlık Rüyada cinsiyet görmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sezerbusra21

Çok şükür rabbime❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
3.995
2.903
53
Arkadaslar 20 haftalik hamileyim dr kiz demişti 2 hafta sonra dr kontrolum var ama benim kafami karıştıran ruyalarim oldu kucuk bebek gordum pipisini dunde mavi esafp gordum hamile oldugumdan beri hep icimde erkek vardi hatta kiz olunca sasrmstm saglikli olsunda baska birsy istemyorum bole görup degisen oldumu cinsiyeti?

Cinsiyet görmedim ama bizde gümüş kolye taişı kolye silah mavi eşarp mavi giymek falan erkek çocuğudur annem 35 sene önce abime hamileyken silah görmüş anlatmış erkek ölcuğun olacak demişler bende aynı rüyayı görmüşüm :)) sonuç benimki de erkek oldu

Cinsiyet görmedim ama bizde gümüş kolye taişı kolye silah mavi eşarp mavi giymek falan erkek çocuğudur annem 35 sene önce abime hamileyken silah görmüş anlatmış erkek ölcuğun olacak demişler bende aynı rüyayı görmüşüm :)) sonuç benimki de erkek oldu
Cnm sende mi mavi esarp gordun bende gordum degisme ihtimali olabilir mi cinsiyetin sence?

20 haftaysa kızdır canım büyük ihtimal benim oğlan 3bucuk aylıkken göründü net şekilde pipisinin fotosunu bile çekti verdi doktor

eşarp görmedim canım ama ablam rüyada birinin mavi eşarp taktığını görmüştü hamileydi gördüğü kişi kız çıktı cinsiyeti:110:
Canm gecende bebek erkek pipisi gormustum umrsamadm dunde mavi esarp gorunce mavi cikinca sasrdm o zaman kiz degismyr yani olsn saglkli olsnda☺

5 aylık olmuş maşallah kuzuya göstermiyorsa kızdır büyük ihtimal allah sağ salim kucağına aldırsın

Gördüğünüz her rüya gerçek oluyor mu sizin ? Şahsen benim olmuyor da. Cinsiyeti öğrenmeden önce hep erkek çocuk istediyseniz bilinçaltınızın bir oyunu bu kadar kafaya takmamalı.

Arkadaslar 20 haftalik hamileyim dr kiz demişti 2 hafta sonra dr kontrolum var ama benim kafami karıştıran ruyalarim oldu kucuk bebek gordum pipisini dunde mavi esafp gordum hamile oldugumdan beri hep icimde erkek vardi hatta kiz olunca sasrmstm saglikli olsunda baska birsy istemyorum bole görup degisen oldumu cinsiyeti?
Erkek olsa önceden belli olurdu büyük ihtimalle. Bende altın gördüm kız dediler elma gördüm kız dediler beyaz elbise gördüm kız dediler. En son erkek çocuk gördüm 10 haftalıkken. Erkekmiş demekki ilk rüyaların bilinçaltıymış dediler. Bi hafta sonrada cinsiyet öğrendim erkekmiş :)

Erkek olsa önceden belli olurdu büyük ihtimalle. Bende altın gördüm kız dediler elma gördüm kız dediler beyaz elbise gördüm kız dediler. En son erkek çocuk gördüm 10 haftalıkken. Erkekmiş demekki ilk rüyaların bilinçaltıymış dediler. Bi hafta sonrada cinsiyet öğrendim erkekmiş :)
Canm bende onceden kiz bebek gormustum simdide erkek gordum ikidir anlamadm birde erkegi isaret etcek seyler gordum saglikli olsunda bende degismez dye dusunyrm bu saatten snra

Back