• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyada altın görmek hamileliğe mi işaret?

sehu03

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
267
52
18
23
Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın Öncelikle ben bir kaç gündür altın görüyorum ilki kuzenim nişanlanmış onun nişanı için altın bilezikler ve kolyeler takıyorum. Bu arada gerçekten yakında kuzenimin nişanı ikincisinde ise yine kuzenime altın kemer ve kolye bilezler takıyorduk eşimle ama altınları ahşap bir sandıkta getirmiştim buna benzer görüyorum 1 yıldır çocuk istiyoruz böyle görüp hamile olduğunu öğrenen var mı hadi sizlerde anlatın rüyalarınızı🌸

Yıllardır altın görürüm hiç hamile olduğumu öğrenmedim öyle 🤷‍♀️Batıl inanç o 😇

Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın Öncelikle ben bir kaç gündür altın görüyorum ilki kuzenim nişanlanmış onun nişanı için altın bilezikler ve kolyeler takıyorum. Bu arada gerçekten yakında kuzenimin nişanı ikincisinde ise yine kuzenime altın kemer ve kolye bilezler takıyorduk eşimle ama altınları ahşap bir sandıkta getirmiştim buna benzer görüyorum 1 yıldır çocuk istiyoruz böyle görüp hamile olduğunu öğrenen var mı hadi sizlerde anlatın rüyalarınızı🌸
Ben eltim hamileyken haberim yoktu hamile olduğundan
Rüyamda onu çok guzel altin bileziklerle gördüm
Hatta rüyamda dedim ki çok güzeller benim böyle altınlarım yok diye
Ve sonra hamile olduğunu duydum
2 gün için de
Ve de oğlu oldu
İki kızımız da ikimizide

Ben eltim hamileyken haberim yoktu hamile olduğundan
Rüyamda onu çok guzel altin bileziklerle gördüm
Hatta rüyamda dedim ki çok güzeller benim böyle altınlarım yok diye
Ve sonra hamile olduğunu duydum
2 gün için de