rüyada altın bilezik ve altın yüzük..

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Arkadaşlar merhaba,rüyamda sol kolumda 4 tane altin bilezik vardi.İki tane burma ortadaki iki tane de kibrit çöpü bilezikti.Sağ kolumda da bir tane kibrit çöpü bilezik ve parmaklarimda yüzük vardi.Sag kolumdaki bilezigi kıvırıp yuttum nasil olsa bende diye.Sonra annem 'neden yuttun'diyor.Ben de yutunca bi faydasi olmayacagini farkediyorum,parmagimi bogazima katip cikarmaya calisiyorum ama cikaramadim,diger bilezik ve yüzüklerim duruyor ama.Arkadadlar bilen yorumlarsa sevinirim.

rüyada altin bilezik takmak,ele gececek mala kadin ise evlilige isaret

rüyada altın bilezik yutmak, vefakar dosta, sevince erişileceğine, taleplerin yerine geleceğine, iyi gelire, getirili işler yapacağına, fakirlikten uzak durmaya, özlemi duyulan bir ilişkiye, dostlarla birlikte mutlu olmaya, mutlu olmaya, toplum yaşamında feraha, duygusal hayatın iyi gittiğine işarettir. Olumsuz anlamda sağlığın yitirileceğine, üzülmeye, düşmanlığını gizleyen dosta, korktuğu şeyden emin olmaya, üzücü bir sorunla karşılaşılacağına yorulmaktadır. Bir takım tabirciler şöyle yorumlarlar ki: Görülen rüya meşakkatle ümit ettiği şerefe, meşakkatle ulaştığı müjdeye, zahmet çekerek gözlediği toplu paraya, sıkıntılara göğüs gererek gözlediği saygınlığa delalet eder.

alinti

Rüyada kibrit görmek, yaşantısının bir anda değişeceğine, güçlü ve sıkıntılı bir süreçten sonra kavuşacağı mala işaret eder. Rüyasında yanan kibrit görmek, genç bir erkek için kazanılacak mala ve paraya, orta yaşlı bir erkek için, ortaya çıkacak olan evliliğe işaret eder. Bekar bir kız için, acele, mesut olacağı evliliğe işaret eder. Şayet rüya sahibi evli bir kadın ise aile için tartışmaya yaşamasına tabir edilir. Kibrit verimli, gösterişli zenginliğe işarettir. Kibrit, okumamış cahil bir insan için ilme, fakir insan için zenginliğe işarettir. Yanan kibrit her zaman hayırdır, kibrit yanmıyorsa üzüntü, sıkıntıya delalet eder. Kibriti yakma ise müjdeli bir habere işarettir. Rüyada yakılan kibrit karanlıkta yakıldığını görülmesi, öğüte ihtiyaç duyulduğuna işarettir.

alinti

kibrit yutmayi malesef bulamadim

rüyalarini kendinde yorumlayabilirsin,ben rüyamda tertemiz su yesil bahce vsler gördümde sevincli haber alirim

kafana cok takip uyudun rüyalar ise genelde cikmaz,bilincalti oldu icin

rüyalarini kendinde yorumlayabilirsin,ben rüyamda tertemiz su yesil bahce vsler gördümde sevincli haber alirim

kafana cok takip uyudun rüyalar ise genelde cikmaz,bilincalti oldu icin

canım benim çok teşekkür ederim yorumladığın için,evet bilinç altı olanlar genelde çıkmaz ama aklımda altın gibi bişey yoktu.Bir de kibrit çöpü dediğim bildiğimiz kibrit çöpü değil,o da bilezik ama diğerleri burma yuttuğum bileziğin cinsi kibrit çöpü. :) teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…