Rüya Yorumları Rüyada Aldatılmak

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
Kızlar ya rüyamda erkek arkadaşımın beni aldattığını gördüm kendisi şuan afyonda okuyor ben ona sürpriz yapmak için yanına gidiyordum ama o beni oyalamaya çalışıyordu arkadaşıyla.Moralim bozuldu ağlamaya başladım çocukta yani arkadaşı beni güldürmek için bak sana fotoğraflarını göstereyim sevgilinin dedi ve açıcakken ben sevgilimin başka bir kızla sarmaş dolaş fotoğrafta oldğunu gördüm ağlamaya başladım kızlar inanın uyandıktan sonra bile ağlıyordum yaaa bende rüyamda bitti Allah cezanı versin senin yaaa diyodum mesajda aldatıyordu beni okulundan sedef diye bi kızlaaa içime bir kuşku düştüüü yaaaşimdi bu rüyamı ona anlatsammı yoksa anlatmasammı ama şuan öyle kötüyüm ki sanki gerçekmiş gibi hissediyorum kendiminapıcam beeeeeeeeeeennnnnnnn

canım bende rüyada değil gerçek bi olay sandım :) çokmu kuruntu yapıodun normalde? bende bi ara inanılmaz görüyordum her gece nerdeyse. bende çok düşümdüm bu bi işaretmi yoksa bilinçaltımı diye. yanına gitme ihtimalin yokmu ?

ah canım her rüyaya inansak şimdiye kadar ben bin kere ölmüştüm, beni de hep sevgilim rüyamda aldatır hatta ben uyurken ona tokat bile çaktım gerçekten öyle uyandık ama bu kesinlikle bilinçaltından dolayı.. fazla kafana takma ama anladığım kadarıyla ilişkinizde mesafeler var bu seni etkilemiş..

evet o afyonda hayatım ben ise izmirdeyim

canım benim şuan ben izmirdeyim o ise afyonda daha nisanın 22 sinde görüştük işte hani gitme gibi bi imkanımda yok şuan için ya korkuyorum onu çk seviyorum benden gitmesinden korkuyorum onu çok sevdiğimi biliyor bazen içime düşüyo işte

Bence anlatma bende bir kez eşimin beni aldattığını görmüştüm rüyamda yeni evliyken uyandım boğazlıyasım geldİ.O derece gerçek gibi bir rüyaydı.Biraz zaman geçsin unutursun rüyanın etkisinde kalıyor insan ister istmez.

işte canım uzakta oldğumuzdan heleki msjıma cvp vermediğinde acaba napıyo ki diyorum böyle hep kötü şeyler geliyor aklıma yaaaaonu çok seviyorummmmmm

ilişkinizin sağlıklı devam etmesiniz istiyorsanız ona güvenmeyi bileceksiniz
alt tarafı bi rüya bi mesaj böyle devam ederseniz hem kendinizi hemde ilişkinizi yıpratırsınız
o yüzden çok takılmayın böyle şeylere

evet sanırım biraz zaman haklısınız ama çok etkilendim işte onu sevdiğimden korktum

aslında güveniyorum ona ama onu çok sevdiğimden gitmesnden korktuğumdan kafama takılıyor işte üzülmek istemiyorum

Katılıyorum arkadaşa.Ben de böyle bi rüya gördüm,o kadar ciddiye aldım ki,bi güzel kavga ettim.Hiç huzurunu kaçırma,üstün açık kalmıştır gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…