Rüya Yorumları Rüyada 5 Yıldızlı Otelde Kalmak

esayeniem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
116
0
Merhaba ben dun bir ruya gordum. normalde tek cocugum ama ruyamda bir erkek bir de ondan buyuk kız kardesim varmış. erkek olan 5 6 yaslarında ve astim hastasıydı. kotu gozukuyordu. ben babamdan izin alıp kardeşlerimi tatile goturuyorum. 5 yıldzli bir otele gidip pazarlık yapıyorum. lobide bavullarımı acip bir sy arıyorum. bi bakıyorum herkes bize bakıyor cunku erkek kardesim lobideki koltukta yatıyor. btun bavullarımiz acık neyse topluyorum her seyi odaya cıkiyoruz. odanın icinde bir oda daha var.burda ben yatıcam heralde diye dusunup kardslerimi yatrıp o odaya giriyorum. bir bakıyorum cok luks bir oda. yatıyorum ama oteldeki adamları hic gozum tutmadgından tedirginim. tam bi adam odanın kapisini zorlayıp odya giriyor kardeslerime kosyorum uyandım. tam kosarken de Allahım ne kadar aptalım niye kardeslerimi benim odamda yatırmadim diye vicdan azabı duyuyorum. yorumlarsanız cok sevinirim

KK kadınlarına soracağına ,elinin altındaki internetten araştırma yapsan daha sağlıklı sonuç almaz mısın acaba?

KK kadınlarına soracağına ,elinin altındaki internetten araştırma yapsan daha sağlıklı sonuç almaz mısın acaba?

rüya tabirleri hep kelimeler üzerinden belki anlayan biri tümüne bakarak bir şey çıkarır diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…