Hamile kalırsanız rüyamda görmüştüm diye hava atarsınız. Olmazsa da kısmet nasip yapacak bişey yok.Mrb arkadslar konuyu nereye açacagimi bilemedim buraya acdim yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz bir kürtajim var bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm 5,6 aylık kadar filandi karnıma bakiyodum devamlı uyandığımda karnımı okadar çok sıkmişim ki uyanidigimda bile acısını hisettim bu nedir acaba bilenler yada yasaynlar varmı tabikide bir rüyaya inanılmaz ama çok etkiledi beni ve ilk defa gördüm genelde hep başkasını filan gördüğüm oldu ama kendimi ilk defa gördüm belki çoğunuz da görüyordur şu aralar belkide çok kafaya takdim bilmiyorum
Teşekkür ederim çok bilgim burayla alakalı kusura bakmayın hayırlısı dediğiniz gibi sadece merak benimkisiKonu yanlış yere açılmış, hayırlısı olsun rüyan çıkabilir de çıkmayabilir de herşey nasip çok düşünüyosan olabilir
Teşekkür ederim yorum için sadece merak ettim hayırlısıHamile kalırsanız rüyamda görmüştüm diye hava atarsınız. Olmazsa da kısmet nasip yapacak bişey yok.
Bu arada 2 çocuğum var çocuk istemiyorum ama her hafta en az 1 kez aynı rüyayı görüyorum yıllardır...
Rüyanızın bilinç altı olduğunu düşünüyorum çocuk istediğiniz için rüyanıza giriyor doğal olarak.Mrb arkadslar konuyu nereye açacagimi bilemedim buraya acdim yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz bir kürtajim var bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm 5,6 aylık kadar filandi karnıma bakiyodum devamlı uyandığımda karnımı okadar çok sıkmişim ki uyanidigimda bile acısını hisettim bu nedir acaba bilenler yada yasaynlar varmı tabikide bir rüyaya inanılmaz ama çok etkiledi beni ve ilk defa gördüm genelde hep başkasını filan gördüğüm oldu ama kendimi ilk defa gördüm belki çoğunuz da görüyordur şu aralar belkide çok kafaya takdim bilmiyorum
En kafaya takmadigim ay bu ay oldu heralde normalde daha çok takardim ama tabiki bir rüyaya inanamayiz bazen kocamın aldattığını görüyorum gerçek olsa şuana ayrilirdim heraldeRüyanızın bilinç altı olduğunu düşünüyorum çocuk istediğiniz için rüyanıza giriyor doğal olarak.
Çok fazla kafanıza takmayın stres yapmayın hakkınızda hayırlısı olsun.
Sağolun çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)Hayırlara vesile olsun inşallah.
Kendinizi bu konu ile alakalı olarak strese soktuğunuzdan rüyanızda da görmeniz normal.
Yine de Allah gönlünüze göre nasib etsin.
Hayirlisi olsun gebe kalabiliyorsun buna da sükürTeşekkür ederim çok bilgim burayla alakalı kusura bakmayın hayırlısı dediğiniz gibi sadece merak benimkisi
Kafaya çok taktığından görmüşsündir. Ben de istemediğimden korkumdan sürekli hamile görürüm kendimiMrb arkadslar konuyu nereye açacagimi bilemedim buraya acdim yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz bir kürtajim var bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm 5,6 aylık kadar filandi karnıma bakiyodum devamlı uyandığımda karnımı okadar çok sıkmişim ki uyanidigimda bile acısını hisettim bu nedir acaba bilenler yada yasaynlar varmı tabikide bir rüyaya inanılmaz ama çok etkiledi beni ve ilk defa gördüm genelde hep başkasını filan gördüğüm oldu ama kendimi ilk defa gördüm belki çoğunuz da görüyordur şu aralar belkide çok kafaya takdim bilmiyorum
Belki de olabilir 2 senelik evliyim ilk defa görünce altında bişey aradım galiba ama hayırlısı tabiki herşeyin bir vakti saati vardır muhakkak alanda Allah verendeKafaya çok taktığından görmüşsündir. Ben de istemediğimden korkumdan sürekli hamile görürüm kendimi
İnşallah haftaya rüyam doğru çıktı hamileyiö diye paylaşırsınızBelki de olabilir 2 senelik evliyim ilk defa görünce altında bişey aradım galiba ama hayırlısı tabiki herşeyin bir vakti saati vardır muhakkak alanda Allah verende
Bu arada adetime de 4 gün var olurda bir mucize olursa burdada paylasirim jdkdkfkfk
Neden rüyaya inanılmaz diyorsunuz rüyalar da haktır eğer sadık rüyaysa. Rüya çeşitleri var bazıları bilinç altından kaynaklı bazıları başja şeylerden. Gerçek rüya olmasının alametlerinden biti de rüyanın tekrarlanmasıdır aklınızra olsun. Allah hayırlara çıkarsın bide abuk subuk yorumlayacak hiç kimseye rüyalarınızı anlatmayın ben rüyaya çok kıymet veririmMrb arkadslar konuyu nereye açacagimi bilemedim buraya acdim yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz bir kürtajim var bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm 5,6 aylık kadar filandi karnıma bakiyodum devamlı uyandığımda karnımı okadar çok sıkmişim ki uyanidigimda bile acısını hisettim bu nedir acaba bilenler yada yasaynlar varmı tabikide bir rüyaya inanılmaz ama çok etkiledi beni ve ilk defa gördüm genelde hep başkasını filan gördüğüm oldu ama kendimi ilk defa gördüm belki çoğunuz da görüyordur şu aralar belkide çok kafaya takdim bilmiyorum
Yani tabiki bklm hayırlara çıkar insallahNeden rüyaya inanılmaz diyorsunuz rüyalar da haktır eğer sadık rüyaysa. Rüya çeşitleri var bazıları bilinç altından kaynaklı bazıları başja şeylerden. Gerçek rüya olmasının alametlerinden biti de rüyanın tekrarlanmasıdır aklınızra olsun. Allah hayırlara çıkarsın bide abuk subuk yorumlayacak hiç kimseye rüyalarınızı anlatmayın ben rüyaya çok kıymet veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?