• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rüya yorumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ZerTug41

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
31
16
8
27
Merhaba kızlar
Biz 3 senedir bebek istiyoruz eşimle
Denwmedigimiz şey kalmadı inanın
Bende olucak mi olmıycak mi diye çok merak ediyor ve stresleniyordum o nedenle istihareye yattım geçen gece
Ilk rüyam
Birisi bana kuranı kerim verdi öptüm kuran-i daha sonra lokumcuya gittim param olmadığı için alamoycam diye düşünürken ordakiler bana kuranı ver Biz de lokum verelim dedi ama vermedim ben sonra seni denemiştik istediğin kadar al parasını ödeme dediler bende rengarenk aldim..
Daha sonra ikinci istiharmdede
Kendimi gelinlikli bir şekilde gördüm ve cicegimde mavili pembeliydi

Sizde bebek ile ilgili neye işret bu kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
Teşekkür ederim.. :emir_bebek::KK200::KK200:

Merhaba kızlar
Bende olucak mi olmıycak mi diye çok merak ediyor ve stresleniyordum o nedenle istihareye yattım geçen gece
Ilk rüyam
Birisi bana kuranı kerim verdi öptüm kuran-i daha sonra lokumcuya gittim param olmadığı için alamoycam diye düşünürken ordakiler bana kuranı ver Biz de lokum verelim dedi ama vermedim ben sonra seni denemiştik istediğin kadar al parasını ödeme dediler bende rengarenk aldim..

Bnde hamileliğimi gördüğüm ay çok rüya gördüm anlamları güzeldi psikolojik sandım ama hamileymişim 🙏🏻

Rüyadan anladığım herkesin bi imtihanı var çünkü bu dünya imtihan dünyası ve sizde bu şekilde imtihan oluyorsunuz ayrıca asi isyankar olmadığınız için rabbim size evlat verecek hem de bir değil 2 tane kız ve erkek 💝
Yaaa ne güzel de demissiniz 😊🥰inşaallah çok istiyoruz rabbim bize de nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar

Merhaba kızlar
Ilk rüyam

Rüya yorumlamadan çok anlamam açıkçası. Ama hamile kalmadan 1-2 ay önce kendimi beyaz bi elbise içinde gördüm. Üzerinde büyük pembe bi çiçek vardı. Beyaz giymek çocuk demek dediler. Çocuğun olacak yakında dediler. Hemde kız olacakmış. Gerçekten 1-2 ay içinde hamile kaldım ama kız değil oğlum oldu☺️Rabbim size de nasip etsin inşallah

Rabbim bu rüyanın hayrını tez vakitte çıkarsın dilerim :)
Lokum zaten çok güzel çabuk çıkacak hayırlı haberdir. Dilerim bu duyacağınız hayırlı haber , evlatlara olur 🤲
Bir kız bir erkek ikisinden de tattıracak Rabbim size çok kısa bir sürede 💕

Rüya yorumlamadan çok anlamam açıkçası. Ama hamile kalmadan 1-2 ay önce kendimi beyaz bi elbise içinde gördüm. Üzerinde büyük pembe bi çiçek vardı. Beyaz giymek çocuk demek dediler. Çocuğun olacak yakında dediler. Hemde kız olacakmış. Gerçekten 1-2 ay içinde hamile kaldım ama kız değil oğlum oldu☺Rabbim size de nasip etsin inşallah
Yaaa ne güzel 🥰maşaallah inşallah bana da tüm anne yürekli evlat isteyenlere de nasip olsun rabbim boş bırakmasın kucagimizievimizi inşallah
❤ Rabbim hayirli evlat eylesin inşallah sizin yavrunuzu da

Back