Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisi olan varsa rüyamı anlatayım gündüz niyetine
Huzursuzluktan uyuyamayacam sanırım
Kötüyse abdest alıp 2 rekat namaz kılın Rabbim hayıra çıkar gönlüme ferahlık ver deyin. İyiyse de anlatmayın insanlar nazar eder. Ayrıca rüya yoran kişiye çıkar. Yani kötüye yorumlasalar kötü olur sonucu. O yüzden anlatmamak en doğrusu.
Hayır olsun canım hayıra yor önce eğer cok kotuyse ilk suya anlat derler bizde
Ruyani kimseye anlatma iyide olsa kotude olsa sende kalsin
Amin insallahBende merak ettim ne yalan soyleyim hayirlara ciksin inşallah
Bende merak ettim ne yalan soyleyim hayirlara ciksin inşallah
Bir kısmını anlatayım gündüz niyetine hayırlara cıkarsın rabbimCok merak ettim
Sadaka vermeyi cok istiyorum gercekten niyetim var ama ihtiyac sahibi olsun istiyorum günümüzde malum dilencileri biliyorsunuz binaları oluyorBende çok merak ettim şuan.anlatırsanız belki yardımcı olanlar olur.
Ama yinede sadaka verin en kısa zamanda.kimse yoksa cam kenarına kuşlar için küçük ekmekler koyun,kedi köpekler için yol kenarına mama koyun (artık yemek bile olur)
Bir kısmını anlatayım gündüz niyetine hayırlara cıkarsın rabbim
annem evinde tadilat yaptırıyor mutfakta dolaplarının bir kısmını söktürmüs
Elinde kuru beyaz börülce vardı ne yapacaksın bunları dedim yıkıyorum yemek yapacam dedi
Suya degince yumusak bir görüntü aldı ama bana bozuk gibi geldi at sen bunları dedim sen yeme canım biz yeriz niye atayım dedi yıkıyordu o esnada
Karısık olan kısmı anlatmadım cicegimBu ruyadan olumsuz birsey cikmaz gibi içini rahat tut canim
Karısık olan kısmı anlatmadım cicegim
Yapacam canımAman anlatma o zaman aynen yukaridaki arkadasin dedigi gibi sadaka ver sen bir sadaka bin belayi defeder
O yüzden biz artık hayvanları doyuruyoruz.hergün en az 1 ekmek fazla alınır bizim eve çünkü camda kuşlar için bi kasemiz var ve onların gagalarına göre parçalayıp veriyoruz. Akşam yemeğide illaki artıyor hepimizin evinde onlarda bi kaba konup yol kenarına bırakırız.arada durumumuz müsait oldukça da belediye barınağına tavuk yada mama yardımıSadaka vermeyi cok istiyorum gercekten niyetim var ama ihtiyac sahibi olsun istiyorum günümüzde malum dilencileri biliyorsunuz binaları oluyor
Dogru diyorsun canım zaten evcil hayvanda besliyorum ben elimden geldigince o dediginide yapıyorum ama insan sevindirmenin huzuruda bambaska hayvan sevindirmeninde insallah karsıma ihtiyacı olan birileri cıkar canımO yüzden biz artık hayvanları doyuruyoruz.hergün en az 1 ekmek fazla alınır bizim eve çünkü camda kuşlar için bi kasemiz var ve onların gagalarına göre parçalayıp veriyoruz. Akşam yemeğide illaki artıyor hepimizin evinde onlarda bi kaba konup yol kenarına bırakırız.arada durumumuz müsait oldukça da belediye barınağına tavuk yada mama yardımı
Bu devirde en makbul sadaka hayvanlara yapılan
Tabikide öyle ama inşallah sevindirecek insan bulabilirsiniz allah hayırlara çıkarsın rüyanızıDogru diyorsun canım zaten evcil hayvanda besliyorum ben elimden geldigince o dediginide yapıyorum ama insan sevindirmenin huzuruda bambaska hayvan sevindirmeninde insallah karsıma ihtiyacı olan birileri cıkar canım
Amin insallahhh cok tesekkür ederimTabikide öyle ama inşallah sevindirecek insan bulabilirsiniz allah hayırlara çıkarsın rüyanızı