bkrgn Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 195 Emoji Skoru 72 Puanlar 18 Yaş 31 22 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #1 Merhaba kızlar, 5 haftalık hamileyim dün gece rüyamda ikiz hamilelik gördüm çok etkilendimmm.. çok mutlu oldum keşke gerçek olsaaa
Merhaba kızlar, 5 haftalık hamileyim dün gece rüyamda ikiz hamilelik gördüm çok etkilendimmm.. çok mutlu oldum keşke gerçek olsaaa
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 3.602 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 7.100 Puanlar 88 22 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #2 bkrgn .!.: Merhaba kızlar, 5 haftalık hamileyim dün gece rüyamda ikiz hamilelik gördüm çok etkilendimmm.. çok mutlu oldum keşke gerçek olsaaa Genişletmek için tıkla... Allah gönlünüze göre versin. İnşallah belkide bebeler ikizdir.
bkrgn .!.: Merhaba kızlar, 5 haftalık hamileyim dün gece rüyamda ikiz hamilelik gördüm çok etkilendimmm.. çok mutlu oldum keşke gerçek olsaaa Genişletmek için tıkla... Allah gönlünüze göre versin. İnşallah belkide bebeler ikizdir.
bkrgn Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 195 Emoji Skoru 72 Puanlar 18 Yaş 31 22 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #3 Papatya016 .!.: Allah gönlünüze göre versin. İnşallah belkide bebeler ikizdir. Genişletmek için tıkla... İnşallahhhhh
Papatya016 .!.: Allah gönlünüze göre versin. İnşallah belkide bebeler ikizdir. Genişletmek için tıkla... İnşallahhhhh