Rüya Yorumları rüya yoranlar yardımcı olurmusunuz !!!

amor_amor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
1.599
1
42
kızlar öncelıkle okudugunuz ıcın vakıt ayırdıgınız ıcın teşekkur ederım.inanınkı çok etklendım butun gun etkısındeydım.
rüyamda hamıleyım ama hamılelık sürecı fazla degıl ben doguma gıdıyorum doguma alıyolar eşim kaynanlar kardeşim fılan var doguma aldıla dogum başlıyo dedı doktor ve ben remen dogurdum yemın ederım ya .okadar guzeldı o kadar guzel bır duyguydu .duyguları ıfade edemıyorum kucagıma verdıler.sonra cıkıyoruz hastaneden bebek erkek. cıktık eve fılan gıttık sonra kaynanam bana dıyokı hadı bıyere gıdıcekmişiz çocugu alcakmısın tabıkı dıyorum hazırladım onu gıyındırdım öpüyorum öpüyorum allahım sana bınlerce şükürler olsun bunu yaşadıgım ııcın bunu buyutucem dıyorum öyle uyandım

gerçekten öylemı dıyorsun bunu çok ıstıyorum 4,5 yıldır sebebpsiz infertiliteyle uğraşıyorum :KK43:
teşekkur ederım böyle bır yorum yaptıgın ıcın

Canım güzel rüyaların hemen çıkması için bir dua var dua kitaplarında yazıyor oku istersen bir hayır diyelim hayır olsun canım.

arkadaşım bu rüyanın iki ayrı yorumru olabilir.
1.aynen rüyandaki gibi anne olabilirsin.
2.senin mücadele ettiğin bir konu sonuçlanacaktır.senin doğurmuş olman veçaba göstermen bunu işaret ediyor.her iki yorumda kısmettir.eğer çocuğun kız olsaydı kısmet olan şey dahada türeyecek artacaktı.erkek olmasıda yine kısmettir ama tek defadaki kısmeti işaret eder.

mrb canım inanırmısınız bende senin rüyana benzer bir rüya görmüştüm rüyamda dogum yapmıstım ve bir erkek bebegim olmustu cokta güsel bir bebekti ve ben kızıma hamileyken şimdi gelelim sana az bucuk rüyalardan anlarım ilgimde vardır bir kadının rüyada erkek bebek görmesi kız cocugu olacagına işaret edebilir umarım öylede olur :kahve:

ay ben o gunlerı görıyım de hiçç sorun degıl erkek kız benım ıcın bılıyormusun yanı cok değişiktı 26 yaşındayım ben bır ruyadan bu kadar ılk defa etkılendım çok.
sen nasl gormüştün canım
bu arada allah evladına sağlıklı uzun ömurler versın

ben de cok etkilenmiştim gercek gibiydi rüyamda evdeydim yatakta eşimde yanımda dogum yapıodum :) ve doğdu kucagımdaydı cok bebek görüyordum o anda baskalarınınmıs benim bebiş cok güselmiş rüyamda hepsindende güselmiş derken uyandım :) öle yani benzio seninkiyle inş bi cocugun olur saglıklı kucagına alır koklarsın gercekte tadarsın o duyguyu a.s.

mrh rabbim hayırlara çıkarsın,istediğin bir muradın olacak canım,:emir_bebek:[ doğum yapmanın yorumunu ben böyle biliyorum ] çok güzel :nazar:birrüya

kızlar inşallahh inşallah
çikolatta ne dıycem çok fazla oldum ama 4 yıldır işte napcaksın ruyadan ne kadar sonra hamıle kaldınkı sen cevaplarsan sevınırım cevaplamazsan canın sag olsun :)
sağolasınn

Amorcum bi kere erkek evlat çok iyi çok hayirli bi murat diye yaziyo nette.
Araştirdinmi hiç bi baksaydin bi sürü yorum var.
Inşallah malum olmuştur canim

kızlar bende kucağımda sürekli tombiş erkek bir bebiş göruyorum.daha dün gece sabaha kadar kucağımda yine bebekle gezdim.acaba çok istediğimiz içinmi yoksa habercimi bu rüyalar.sanki gerçekten yaşamış gibi oluyorum.hissediyorum.inşallah haberci rüyalardır.:Saruboceq:

amor amor allah gönlüne göre versin canım.bende çok istiyorum bebiş.rüyası bile harika.:))

özür dilerim gec cevap veriorum cocuk malum :) ben 2 aylkık falandı sanırım valla yalan olmasın tam bilemicem arkadasım

X