Rüya Yorumları Ruya tabırlerınden anlayan? Aynı ruya

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
34
İstanbul
Bundan 3 yil once dunyada bana en cok deger veren beni en cok seven hatta ayrı sehirlerde olduğumuz icin hep benm hasretimi cekip adimi sayiklayan dedemi kaybettim. Dedemi babamdan bile cok severdim ama malesef çoğu insan gibi bende yasarken degerini bilemedim.ilk defa birini kaybettim ve o kisi en yakinimdan oldu. Bu olay asiri derecede psikolojik travma yaratti bende mesela eve dondugumde onun esyalarindan almistim hirkasini resimlerini ve hala saci duran taragini ama hicbirine dokunamadm masamdan alip kaldiramadm annem kaldirana kadr durdu orda neyse cok uzattm.
O donemlerde ben surekli dedemi gordum ruyamda uyumak bana haram oldu her gece aglama nöbetlerim oldu hep gizli gizli agladm tam o günler bitti derken 3 gun once yine ayni tarzda bir ruya gordm ve yine 3 gundur uyuyamiyorm ve bunun için en olmycak donemdeyim 2 hafta sonra ygsye giricem.
Ruyamin tarzi hep soyle; dedem evin icinde normal hayatini surduruyo sonra ben bidakka ya dedem ölmüştü diyorm yanina gidiyorum (biraz inanc konusunda tereddütlu oldugum icin) dedeme öbür dunya varmi gibisinden sorular soruyorum hep sorularm bunlar oluyo ve istedigm cevaplari alamiyorum ona sariliyorm ve kayboluyo sonra annanemin yanina gidiyorm onu gordm diyorum oda biliyorm ben zaten öldugunden beri hep goruyorm diyo ve dedem önumuzden geciyo... ruyalarimin hepsi boyle hepsi ayni. Ruya yorumlayabilen varsa lutfen yardimci olsun. Buarada son gordugum ruyadan uyandigimdan saniye sonra sabah namazi okundu (ruya tabirlerinde zamanin onemli oldugunu duydugum için belirttim) simdiden Teşekkürler

cnm bence deden sana inanman gerektiğini hatırlatıyor,tabi ki öbür dünya var,sen deden için ihlas fatiha oku ruhuna bağışla,ezanı duyuncada kıl namazını,daha rahat edersin ruhen...

Hayrolsub inşallah rüyaların canım, inanç konusunda karışıksın belki evet ama inançlı bir insan olmaya daha meyillisin bu anlaşılıyor ezanın okunması detayını es geçmediğin için, umarım en kısa zamanda büyün soruların cevaplarını bulur ve huzurlu bir şekilde sınavına girip başarılı bir hayat sürersin tatlım. Deden de seni çok sevdiği için geliyordur rüyana, gördüğün rüyanın gerçek olduğunu düşünüyorum yani dedeninde yüreği hala seninle, eğer annanen de vefat ettiyse gerçekten onunla görüşüyor olması da mümkün zaten. Belki bigün rüyanda konuşur deden seninle, hatta sorularının cevabını bile verir, sana tavsiyem eğer allahın varlığına inanıyorsan (inanmıyor olabilirsin tatlım ) dedenin iyi olması için dua etmen.

cnm bence deden sana inanman gerektiğini hatırlatıyor,tabi ki öbür dünya var,sen deden için ihlas fatiha oku ruhuna bağışla,ezanı duyuncada kıl namazını,daha rahat edersin ruhen...

Bidaha böyle bisey olursa direk namaz kilmayi dusunuyorum, ezan vaktine gelince sanki isaretmis gibi hissettm ama dedgm gibi inanclarim kuvvetli olmadıgi icin vazgecmistim... (alinti olmadigi icin bildirim gelmedi oyuzden gec yazdm kusura bakmayın)

Yorumunuzu okuyunca gozlerim doldu, dedemin beni sevdigi icin ruyalarima girmesi... eger oyleyse cok garip sevinsemmi gerçeğine sarilip opup doyamadigim icin uzulsemmi bilemedm. Insallah dediginz gibi olur bir ruyamda tatmin olurum uzun uzun konuşuruz... cok tesekkur ederim yorumunuz icin (kusura bakmayin alinti olmadigi icin bildirim gelmedi simdi gorup yazabildim..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…