Rüya Yorumları ruya tabiri

prensesfb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
24.376
7
arkadaslar allah korusun allah gostermesin ruyamda annemin kanser oldugunu gordum tabir yapicak arkadaslar varmi acaba?hala etkisindeyim:KK43:(:-)a015:

bence kotu gordugunuz ruyaları anlatmayın ve ıyıye yorun dua edın daha ıyı olur..

antidepresan kullaniorum veniba 150mg eyvahedigeldismile

meleğim acil şifalar diliyorum sana Şeniz ben de hemen her gece kabus görüyorum ilaç kullanmıyorum ama bıktım artık kabus görmekten daha dün gece çok kötü bi yaratıktan kaçıyodum kıstırdı beni sonra parmağımın ucunu kesti ağzıma soktu zorla yutturdu bana sonra uçtum gittim ordan öyle uyandım mafoldumben hastalık ya da ölüm de çok görüyorum ama sakın kötü şeyler düşünme anneni hasta görmen kesinlikle kötü bişey olacağı anlamını taşımıyor belki farkında olmadan birşeyin etkisinde kalmışsındır ya da yakınında kanser olan birinin haberini aldıysan ya da bi yerde bişey okuduysan onun etkisinde kalmışsındır anneciğini de çok sevdiğin ve ona bi zarar gelmesini istemediğin için o şekilde görmüşsündür tatlım benim olumunekankayizsmile

meleğim acil şifalar diliyorum sana Şeniz ben de hemen her gece kabus görüyorum ilaç kullanmıyorum ama bıktım artık kabus görmekten daha dün gece çok kötü bi yaratıktan kaçıyodum kıstırdı beni sonra parmağımın ucunu kesti ağzıma soktu zorla yutturdu bana sonra uçtum gittim ordan öyle uyandım mafoldumben hastalık ya da ölüm de çok görüyorum ama sakın kötü şeyler düşünme anneni hasta görmen kesinlikle kötü bişey olacağı anlamını taşımıyor belki farkında olmadan birşeyin etkisinde kalmışsındır ya da yakınında kanser olan birinin haberini aldıysan ya da bi yerde bişey okuduysan onun etkisinde kalmışsındır anneciğini de çok sevdiğin ve ona bi zarar gelmesini istemediğin için o şekilde görmüşsündür tatlım benim olumunekankayizsmile

canimm benimm kabuslarim kotu ruyalarim bu ilaca basladiktan sonra basladi her gece istisnasiz kabus goruyorum hayatim ilacin prespektusundede yaziodu anormal ruya gorme diye gerci herkeste ayni yanetkiler cikmio ama bende cikti cok sukurku birakma yoluna girdikk yavas yavas dozaj duserek birakiorum birden kesemioruz yanetkiler cogalio diye bi iki aya kadar insallah tamamiyle bitmis olcak gulum
demek sende kabuslar goruyosunn allah hayirlara cikarsin tatlimm benim
hayra yoralim hayir ciksin ruyadan sekerparem dogru diosun bisey okuyoruz duyuyoruz farkinda olmadan etkisinde kalioruz sonra boyle ruyalar goruyoruz hayatim
insallah kabussuz guzel ruyalara kavusuruz sende bende cicegimm

X