ruya tabiri anlayan var mı

adakizi1907

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
190
2
16
34
Balıkesir
Merhaba ben Gozde oncelikle sunu söyliyim evliyim ve anne olmak istiyorum bu ruya bana bir isaret olabilir mi ?? Ruyam şöyle bir otobüste bir sürü çocuk var bir tane de ikiz kız cçocuk 2 yada 3 yaşlarda otobüsün merdiven boşluğuna düşüyor be ben birini tutuyorum kucağıma alıyorum ananrmr goturuyorum ve baksana anane ne kadar tatlı benimde olsa bitane diyorum oda ALLAH sanada verdi diyo ve arkami donup annesine goturuyorum
Bu kadar ne anlama geliyor bu yardimci olabilisiniz

merhaba canım.Ben rüya yorumlarından pek anlamam ama kendi gördüğüm rüyalardan yola çıkarak söyliyim.Ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce 2-3 defa rüyamda bebek gördüm.adet olduğumu flan görüyodum.uyanıkken de gözümü kapattığım anda bembeyaz bi bebek yüzü flan görüyodum.çok etkilenmiştim.önceleri hiç böyle rüyalar görmemiştim.bi garip gelmişti.çokta istiyordum.adetten 3 gün önce test yaptım hamile olduğumu öğrendim.İstiyorsan inş.sana da nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…