Rüya Yorumları rüya tabir eden varmı?

bilinçaltının yansımasıdır rüyalar.şu anda kafan hep bunlarla meşgul olduğu için rüyanda da görmen çok normal.

Senin rüyan bana tamamen zihninden geçenlerle alakalı geldi bana ..
Her şer de bir hayır vardır, bunu hiç unutma ..
Bugün niye olmuyo diye ettiğin duaya gün gelir iyiki olmamış diye şüküredersin .

lütfen konularımızı ilgili bölümlere açalım. rüya tabirini yeri bdv değil.
buna dikkat edelim. yasak çünkü

Canım konunun okudum, görümcene hiç değinmemişsin, rüya tabiri olarak değilde psikolojik bir taibr olarak bakarsak biraz görümcenden beklentiye girmişsin sanırım. Yani bu olanlarda o hiç rol oynamamış (anlattığın diğer topikte adı sanı geçmiyor) sende anne- babadan umudu kestiğin için bir umut onu düşünmüşsün sanırım. Her işte bir hayır vardır demek en doğrusu, olmuyorsa zorlamak anlamsız olabiliyor bazen.... Hakkında hayırlısı olsun...

Bilinçaltı derken barışacakmıyız ?
sürekli aklında barışma isteği varsa,sürekli olayları düşünüyorsan bunu beynin bilinç altına atar ve sana rüya gibi düş gibi yerlerde sunar,tamamen beynin oynadığı bi oyun bu,kafanda kurduğun şeylerin rüyanda görülmesi,aklında fikrinde yokken olsaydı o gelecek içindir diyebilirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…