- 5 Ekim 2024
- 117
- 5
- 28
- Konu Sahibi papatya _fal
Arkadaşlar çok kötü rüya gördüm gercek gibiydi uyuyamıyorum çok rüya görüyorum önceden hiç görmezdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son zamanlarda size baskı ve stres yaşatan bir durum var mı?Arkadaşlar çok kötü rüya gördüm gercek gibiydi uyuyamıyorum çok rüya görüyorum önceden hiç görmezdim.
Bu aralar astroloji çok harekerli gökyüzünde çok hareketlenme var bazı burclarda bilmiyorum inanırmısın yada okurmusun ben seviyorum ilgileniyorum böyle şeylerle ama rüya sonuçta bazen iyi bazen kötü görürüz kötüyse hayıra çıksın inşallah de bişey kafaya takmışsındır belki ondan kötü görmüş olabilirsin uyuyamıyorsan psikologa gidip uyku kapı isteyebilirsin yada eczanesen bitkisel bişey isteyebilirsin ben uyuyamadığım zaman duş alıyorum sonra yatmadan yastığa lavanta yağı damlatıyorum odaya da lavanta sıkıyorum koku sakinleştiriyo loş ufak bi ışık koyabilirsin odaya geçici bi durum herkes rüya görüyor ve etkilenebiliyor ben çok rüya gördüm ama 2 rüyamı unutamıyorum bu çok normal ama benim tavsiyelerim bunlardı canımArkadaşlar çok kötü rüya gördüm gercek gibiydi uyuyamıyorum çok rüya görüyorum önceden hiç görmezdim.
Hangi burçlarda var hareketlenme acaba geçen bende kabus gördüm de merak ettimBu aralar astroloji çok harekerli gökyüzünde çok hareketlenme var bazı burclarda bilmiyorum inanırmısın yada okurmusun ben seviyorum ilgileniyorum böyle şeylerle ama rüya sonuçta bazen iyi bazen kötü görürüz kötüyse hayıra çıksın inşallah de bişey kafaya takmışsındır belki ondan kötü görmüş olabilirsin uyuyamıyorsan psikologa gidip uyku kapı isteyebilirsin yada eczanesen bitkisel bişey isteyebilirsin ben uyuyamadığım zaman duş alıyorum sonra yatmadan yastığa lavanta yağı damlatıyorum odaya da lavanta sıkıyorum koku sakinleştiriyo loş ufak bi ışık koyabilirsin odaya geçici bi durum herkes rüya görüyor ve etkilenebiliyor ben çok rüya gördüm ama 2 rüyamı unutamıyorum bu çok normal ama benim tavsiyelerim bunlardı canım
Şuan akrep, balık, yengeç burcları galiba,Hangi burçlarda var hareketlenme acaba geçen bende kabus gördüm de merak ettim
Şuan akrep, balık, yengeç burcları galiba,
Bu dönemde gökyüzü, duygusal derinliklere inmeyi, ruhsal sorumlulukları kabul etmeyi ve kişisel değerleri sorgulamayı teşvik ediyor gibi görünüyor.
Şuan akrep, balık, yengeç burcları galiba,
Bu dönemde gökyüzü, duygusal derinliklere inmeyi, ruhsal sorumlulukları kabul etmeyi ve kişisel değerleri sorgulamayı teşvik ediyor gibi görünüyor.
Canım hatırlamıyorum ama genel olarak burclara bakarsak yazıyor zaten heryerde yutubda da izleyebilirsinNerden baktınız özelden bana atabilir misiniz ☺
Konu sahibi eğer inançlı biriyseniz dua edip uyıyun meditasyon yapabilirsiniz.
İlla yiyorum bir şeyler ya duramıyorum acikiyorumUyumadan önce papatya çayı için, duş alın ve yatağa güzel şeyler düşünerek girin. Sıkıntılı günler geçiriyor ve bilinç altinizda kaygılarınız varsa o yüzdendir. Ayrıca uyumadan en az iki saat önce yemek yemeyi de kesin. Kafeini az tüketin.
Kaygılı biriyim sol göğsüme ağrı sızı sanki kalbim sıkışıyor daralıyor gibi oluyorum kötü bir şey olacak gibi hissediyorum korkuyorumSon zamanlarda size baskı ve stres yaşatan bir durum var mı?
Geceleri veya gün içerisinde içtiğiniz bir çay vs. de yapabilir.
Regl dönemi öncesi yasemin çayının rahatlattigini duyup, deneyeyim dedim, o gece sabaha kadar kabus gördüm.
Bir de Dukan diyeti yaparkendi yanlış hatırlamıyorsam mistik chai diye bir çay var onu iciyordum, onu içtiğim gecelerde uzun metrajlı film tadında rüyalar görüyordum
Psikiyatr gidin. Belki ilaç kullanmanız gerekiyordur.Kaygılı biriyim sol göğsüme ağrı sızı sanki kalbim sıkışıyor daralıyor gibi oluyorum kötü bir şey olacak gibi hissediyorum korkuyorum