Rüya görüp uyuyamıyorum

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
117
5
28
Arkadaşlar çok kötü rüya gördüm gercek gibiydi uyuyamıyorum çok rüya görüyorum önceden hiç görmezdim.

Uyumadan önce papatya çayı için, duş alın ve yatağa güzel şeyler düşünerek girin. Sıkıntılı günler geçiriyor ve bilinç altinizda kaygılarınız varsa o yüzdendir. Ayrıca uyumadan en az iki saat önce yemek yemeyi de kesin. Kafeini az tüketin.

Arkadaşlar çok kötü rüya gördüm gercek gibiydi uyuyamıyorum çok rüya görüyorum önceden hiç görmezdim.
Son zamanlarda size baskı ve stres yaşatan bir durum var mı?
Geceleri veya gün içerisinde içtiğiniz bir çay vs. de yapabilir.
Regl dönemi öncesi yasemin çayının rahatlattigini duyup, deneyeyim dedim, o gece sabaha kadar kabus gördüm.
Bir de Dukan diyeti yaparkendi yanlış hatırlamıyorsam mistik chai diye bir çay var onu iciyordum, onu içtiğim gecelerde uzun metrajlı film tadında rüyalar görüyordum

Bu aralar astroloji çok harekerli gökyüzünde çok hareketlenme var bazı burclarda bilmiyorum inanırmısın yada okurmusun ben seviyorum ilgileniyorum böyle şeylerle ama rüya sonuçta bazen iyi bazen kötü görürüz kötüyse hayıra çıksın inşallah de 🙏🏼 bişey kafaya takmışsındır belki ondan kötü görmüş olabilirsin uyuyamıyorsan psikologa gidip uyku kapı isteyebilirsin yada eczanesen bitkisel bişey isteyebilirsin ben uyuyamadığım zaman duş alıyorum sonra yatmadan yastığa lavanta yağı damlatıyorum odaya da lavanta sıkıyorum koku sakinleştiriyo loş ufak bi ışık koyabilirsin odaya geçici bi durum herkes rüya görüyor ve etkilenebiliyor ben çok rüya gördüm ama 2 rüyamı unutamıyorum bu çok normal ama 🥰 benim tavsiyelerim bunlardı canım

Bu aralar astroloji çok harekerli gökyüzünde çok hareketlenme var bazı burclarda bilmiyorum inanırmısın yada okurmusun ben seviyorum ilgileniyorum böyle şeylerle ama rüya sonuçta bazen iyi bazen kötü görürüz kötüyse hayıra çıksın inşallah de 🙏🏼 bişey kafaya takmışsındır belki ondan kötü görmüş olabilirsin uyuyamıyorsan psikologa gidip uyku kapı isteyebilirsin yada eczanesen bitkisel bişey isteyebilirsin ben uyuyamadığım zaman duş alıyorum sonra yatmadan yastığa lavanta yağı damlatıyorum odaya da lavanta sıkıyorum koku sakinleştiriyo loş ufak bi ışık koyabilirsin odaya geçici bi durum herkes rüya görüyor ve etkilenebiliyor ben çok rüya gördüm ama 2 rüyamı unutamıyorum bu çok normal ama 🥰 benim tavsiyelerim bunlardı canım
Hangi burçlarda var hareketlenme acaba geçen bende kabus gördüm de merak ettim

Şuan akrep, balık, yengeç burcları galiba,

Bu dönemde gökyüzü, duygusal derinliklere inmeyi, ruhsal sorumlulukları kabul etmeyi ve kişisel değerleri sorgulamayı teşvik ediyor gibi görünüyor.

Nerden baktınız özelden bana atabilir misiniz ☺

Konu sahibi eğer inançlı biriyseniz dua edip uyıyun meditasyon yapabilirsiniz.

Haberci rüyalar var birde kafayı birşeye takip yatıp gördüğümüz rüyalar var .O günkü endişeler ile de ilgili olabilir birikmiş üzüntüler de insana kabus gördürebilir.O kadar üzerinde durmayın derim.Ben mesela ne zaman diş cektirsem başıma bisey gelir onu mimledim😂En sevmediğim rüya.Hayra çıksın inşallah diyelim.Kendi rüyalarımizi takip edersek kişi kendi için birşeyler çıkarabiliyor mesela saç kestirmek de benim için kötü bir başka kişide yeni bir iş kapısı olabiliyor ama mesela.Kofte yesem dedikodu benim için başkası için de bu eline bı yerden kısmet para evlilik nimet olabiliyor.Ruya anlamlarida kişiye özel aslında.Kendiniz takip edin merakınız varsa.

Uyumadan önce papatya çayı için, duş alın ve yatağa güzel şeyler düşünerek girin. Sıkıntılı günler geçiriyor ve bilinç altinizda kaygılarınız varsa o yüzdendir. Ayrıca uyumadan en az iki saat önce yemek yemeyi de kesin. Kafeini az tüketin.
İlla yiyorum bir şeyler ya duramıyorum acikiyorum

Son zamanlarda size baskı ve stres yaşatan bir durum var mı?
Geceleri veya gün içerisinde içtiğiniz bir çay vs. de yapabilir.
Regl dönemi öncesi yasemin çayının rahatlattigini duyup, deneyeyim dedim, o gece sabaha kadar kabus gördüm.
Bir de Dukan diyeti yaparkendi yanlış hatırlamıyorsam mistik chai diye bir çay var onu iciyordum, onu içtiğim gecelerde uzun metrajlı film tadında rüyalar görüyordum
Kaygılı biriyim sol göğsüme ağrı sızı sanki kalbim sıkışıyor daralıyor gibi oluyorum kötü bir şey olacak gibi hissediyorum korkuyorum 😔

Sakin ol öncelikle. Hepimizin hayatında oluyor zaman zaman bir iki gün kendimize gelemediğimiz rüyalar.
Bilinçaltımız bizim sandığımızdan çok çok farklı çalıştığı için her rüya bir habere yada bizimle alakalı bir duruma delalet değil.
En basit örneği manavdan alışveriş yaparken akşama biber dolması mi yapsam karnıyarık mi diye düşündüğünü zannediyorsun ama bilinçaltı arka tezgahta konuşan Ayşe teyzenin komşusu ile yaptığı sende o durumu yaşasan travma yaratabilecek konuşmayı duyup kaydediyor rüya olarakta gece sana servis ediyor. Duydun mu o konuşmayı desek hayır ben yapacağım yemekleri düşünüyordum dersin. Bu en basit örneği.

X