- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- Konu Sahibi veronika_nika
bruno mars' a hali sildirmisligim bile var, gercek hayatta nerden bucaM
ayy çok tatlısınız kızlar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bruno mars' a hali sildirmisligim bile var, gercek hayatta nerden bucaM
Al benden de o kadar))))Ya kizlar biktim her gece bol aksiyonlu kaçmali göçmeli rüya görmekten. Rüya gormeden uyuduğum 1 gece bile yok. Yok mu bunun bir çaresi. Benim gibi olanlar varmi merak ediyorum.
Ohoooo ayetel kürsi, nas, felak ihlas, 3 er kere okuyorum her gece alışkanlık zaten o.Gece yatmadan önce bir ayetel kürsi okumaya bakar ...
MaşallahOhoooo ayetel kürsi, nas, felak ihlas, 3 er kere okuyorum her gece alışkanlık zaten o.
Maşallah da kabus bitmiyor işte. Ben geceleri çok korktuğum için küçük yaşta alışkanlık haline getirdim bunları. Ama bu kabuslardan kurtulamıyorumMaşallah
Ben de her gece okurum rüyamı hatırlamaz olursam kesin okumadan yattım derimMaşallah da kabus bitmiyor işte. Ben geceleri çok korktuğum için küçük yaşta alışkanlık haline getirdim bunları. Ama bu kabuslardan kurtulamıyorum
Ahhahaha :) Canım benim yaaa. Ben de kocamın kızlarla pek muhabbeti olmadığı için öyle şeyleri hiç görmüyorum herhalde. Rüyamda hep eşime ihanet ediyorum, onu aldatıyorum. Eski sevgililerim peşimi bırakmıyor. Hala bir kaçının beni sevdiğini bildiğim için mi oluyor acaba bu? Delircem
Ahahahahaha :) Ben de yine saçma sapan şeyler görüyordum da sabahın köründeki gürültüye uyandım. Unuttum ne gördüğümü. İyi oldu. :)ayyyyyy cokutaniyorum )
nerdeyse esimi Neil Patrick ile aldatiyodimmm. adam escinsel diye vazgectim sonra. aklima girdin kiz
Ahhahaha :) Canım benim yaaa. Ben de kocamın kızlarla pek muhabbeti olmadığı için öyle şeyleri hiç görmüyorum herhalde. Rüyamda hep eşime ihanet ediyorum, onu aldatıyorum. Eski sevgililerim peşimi bırakmıyor. Hala bir kaçının beni sevdiğini bildiğim için mi oluyor acaba bu? Delircem
Hanımlar baska bir konuda da anlattım bunu
Olay tamamen bilincaltınızla ilgili.Gercekten unuttugunuz seyler mesela eski sevgili gibi siz istemeseniz de fark etmesenizde bilincaltınızda kaydoluyor.Yine önceki yazımda bir örnek verdim bazen 5 yasında yasadıgınız ve gercekten unuttugunuz olay bilincaltınıza yine kaydoluyor ve ordan silinmesi zor.Siz bunu fark etmesenizde rüyalar da olmak üzere bazı sekillerde dısarı vuruyorsunuz en belirgin yolu rüya.
Rahatsız edici boyuttaysa careniz psikologtur.Deli doktoru falan demeyin cünkü gercekten çözüm bu ve cok ise yarayacak.Bilim o kadar gelisti ki cok güzel tedavi yöntemleri biliyorlar.Klasik düsündügünüz hipnoz bile bunların icersinde.
Aynı sekilde aksiyon rüyaları hepsi yine bilincaltıyla ilgilidir çaresi psikologtur