Rüya gördükten sonra bebeğini düşürenler varmı!!

umut_sevgim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
1.369
19
156
43
Ankara
SLM KIZLAR.....
:uhm::uhm:BEN 3 DÜŞÜK YAŞADIM OKADAR COK TAHLIL YAPILDIKI SONUCTA HERŞEY NORMAL ÇIKTI....BUGÜNE KADAR NEDEN DIYE SORUYODUM DUN OYLE BI RUYA GORDUMKI COK KORKTUM ADETIME 3 GUN VAR AMA KORKMAYA BAŞLADIM SONRA ESKI HAMILELIKLERIMI DUSUNDUM 3.AYNI SEY KORKULU Bİ RÜYA GÖRÜYODUM SONRA KENDILIGINDEN DÜŞÜYOLARDI HANİ RÜYALAR ANLATILMAZ YA BENDE ANLATMAK ISTEMEDIM RABBİM HAYIRLARA CIKARTSIN SİZEDE BÖYLE ŞEYLER OLDUMU VEYA DUYDUNUZMU MEVLAM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNSALLAHHH......

Benim oldu canım.Rüyamda inanılmaz derecede kanamam oldu.Öyle ki uyandığımda eşimi kaldırdım yorganı kaldırıp bi bak diye.Gerçekten kanamam oldu sandım,o kadar etkilendim yani.

Ama düşük filan yaşamadım.5 inci ayıma girdim.Düşük riskini atlattım sanırım.Allah başka bi dert vermezse tabi

malisef bende yaşadım...geçen hamileliğimde daha hamile olduğumu bilmeden rüyamda kürtaj olduğumu ggördüm ve bebeğimi aldırmak zorunda kaldım:(
geçen ayda rüyamda ağzımdan kan pıhtıları çıktığını gördüm ve uyanıp tuvalete gittiğimde bebeğim düştü....
şimdi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum....
allahım kimseye ne evlat acısı ne evlatsız bırakmasın...

kızlar bazı rüyalar gerçeği yansıtabiliyor ama her rüya değil.bende kötü kötü rüyalar görürdüm ve uyanınca korkardım dualar ederdim allahıma.kızlar bol bol dua edin.canım senin yaşadıklarından kaynaklanıyor olabilir.içinde bir korku var tahmin edebiliyorum.ama korkularına kapılma.

kızlar bende gördüm daha adetimi birkaçgün geçmişti gece yatarken dilek diledim allahım dedim eğer hamileysem bana rüyasını göster diye rüyamda bir mezar başındaydım güya bu mezar şehit mezarı,mezarın üstüne tamamdır yazıyodu sabah uyandım üzüldüm rüyanın etkisinde kaldım birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim sonrasındada bebeğim düştü zaten rüyasını apaçık gördüm kızlar malesef....

kızlar ben hep diyorum fazla düşüğü olanlara..
sübyan olabilir diye.
korkutmak istemiyorum ama sübyan da böyle kendinmi gösteriyor..
elbette çareyi tıpta aramalıyız,ama birde bu tarafı var.yabana atmayın derim.

kızlar ben hep diyorum fazla düşüğü olanlara..
sübyan olabilir diye.
korkutmak istemiyorum ama sübyan da böyle kendinmi gösteriyor..
elbette çareyi tıpta aramalıyız,ama birde bu tarafı var.yabana atmayın derim.

böcüğüm o nedemek anlamadım ben :uhm:

arkadaslar bende 3 düşük yasadım ve hepsindede uykudan yorgun uyanıyodum şuan dış gebelik geçiriyorum ve kendiliginden düşmesini bekliyorum geçen gün uykuda öyle bir kendimi sıkmısımki tırnagımı etime geçirmişimve resmen kesmişim uykumda çok korkuyorum sürekli sıçrıyorum saruboceg e katılıyorum bende inanıyorum

ilk hamileliğimde rüyamda cenin gördüm,.et parçası şeklinde.bikaç gün sonrada maalesef düşük yaptımsenağlamasenağlamadüşürürkende pedimde aynı rüyamda gördüğüm küçük et parçasını görmüştümsenağlamasenağlama

canim eger kotu bir ruya gorduysen kimseye anlatma. eskiler bir suyun basina git, cesme de olabilir, ona anlat, aksin gitsin derdi. sen de oyle yap.

canim hani derler ya neye yorarsan ona cikar. Allah im hayirlara cikarsin.

Senin o ruyalarini hatirliyorum yazmistin diger basliga. Insallah bu sefer oyle bir sey degildir.

ayy cok korktum ben simdi ya saruboceq
hatta tamamini okuyup dinleyemedim bile
allahim kimseye yasatmasin :Saruboceq:
allah hayirli hamilelikler versin...

canım bende iki düşük yaşadım. biri kürtajdı ve kürtaj olmadan 1 hafta önce hiç bir şikayetim yokken rüyamda tuvalette kan pıhtıları düşürdüğümü gördüm. ve devamlı anne düşük yapıyorum diye bağırıyordum. daha sonra kananam başladı ve ben annemle gittim dr. kürtaj olmaya ikinci hamileliğimde de ölen dedemi gördüm rüyamda hamile olduğumu söyledim. iyi dedi yanıma getirirsin ondan sonrada çok geçmedi ikinciyi düşürdüm. yani inanıyorum bu rüyalara ben. birde sarıböcekcim canım bu ümmü sübyanı bende duydum. bebeği içerde boğuyomuş diyolar. muska falan yazdırmak lazımmış bunun için bir bilgin varmı başka acaba

bende iki düşük yaşadım daha hamile olduğumu bilmeden her ikisindede rüya gördüm bende sarıböcege katılıyorum.

Son düzenleme:
sarıböcek canım eğer düşüklerde tıbbi bir sıkıntı çıkmazsa bu rüya gören bizlerin bebeklerini gerçekten ümmü sübyan boğmuş olabilirmi? birtek ben böyle rüya gördüm sanırdım ama baksanıza düşük yapan arkadaşların bazılarıda görmüş böyle garip rüyalar. nasıl korunucak biz bu ümmü sübyandan bilen varmı arkadaşlar yardım ederseniz ve bilgilendirirseniz bu konuda çok sevinirim

senağlama kıslar 5 yıldr istiyodum bebiş rabbim verdi derken hamilelik 2 hafta güsel gidiyodu hamile olduğumu bilmeden önce elimi kanlı görmüştüm allahımbebeğim olcakmı diyede duanın ardından bide elimde küçük bi cenin vardı elimde kurudu ve öldü diye rüyamda çok ağladım rabbim elime bitane daha verdi o sağlıklıydı neyse ben 2 haftanın ardından kanamam oldu ve dr boş gebelik dedi ve alcaz dedi hastnede iğne ilaçlarla düşükyaptım ellerim rüyamdaki gibi kan olmuştu of aradan 3 gün geçti ve hala üzgünüm rabbime enkısa zamnda tekrar versin nolur bana dua edin :Saruboceq:

kızlar malesefki ruyam 4. kez yıne gercekleşti bebeğimi kaybedıyorum yapılan arastırmalarda herseyınde normal cıkısı benı bu konu uzerınde dusundurdu malesefki bebeklerımı hep korku yuzunden dusurdum :(

Back
X