• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya gibi bir balayı

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
26 Nisan'da evlendik balayımız için uzun araştırmalar sonucu Voyage Sorgun'a karar verdik iyikide oraYa gitmişiz harika bir balayı geçirdik otel havuz hizmet yemekler animasyonlar herşey çok çok güzeldi hihoyyyt

KONUM: Side'ye 3 km., Antalya'ya 75 km., havalimanına 65 km. mesafede.
PLAJ: Denize sıfır ve 350 m. uzunluğunda plajı bulunuyor. Güneş şemsiyesi, minder ve havlu, plaj ve havuzda ücretsiz.
BÜYÜKLÜK: 87.000 m2 alana kurulu bir tesistir.

Çocuklu veya çocuksuz, ailenizle ya da arkadaşlarınızla, eğlenmek veya dinlenmek için her türlü hizmet sunuluyor.

BALAYI PAKETı

Odaya meyve sepeti ve köpüklü şarap ikramı
Odada bornoz ve terlik
Odalarına vazo içersinde çiçek
Talep edilen bir sabah odaya kahvaltı
Odalarına çıkış gününe kadar her gün 1 gazete servisi
A la carte ( Meksika rest da) , köy kahvaltısı ve belirlenen bir restorana misafir ilişkileri tarafından rezervasyon
Spa & Wellness Centerda %50 masaj indirimi
Meksika Restoranda a la carte kahvaltı

voyagesorgun08-01_750.jpg

DSC_6767_750.jpg

SORGUNARKADANGENELHAVUZ_750.jpg

G3RJ4135_750.jpg

SORGUNSAHIL02_750.jpg

SORGUNHAVUZ03_750.jpg

DSC_6700_750.jpg

DSC_6654_750.jpg

DSC_6650_750.jpg

Son düzenleme:
wowwwwwwwww güzelmis canim balayinin gönlünüzce gecmesinede cok sevindim inan dogruda secim yapmissiniz ne mutlu size balim benima.s.:nazar:

Canım benim ya çok teşekkür ederim tatlısımm Allahım inş bizede Tuana gibi tatlı bi bebiş nasip eder :Saruboceq:

canım cok guzelmıs gercekten senın adınada cok sevındım gguzel gecmesıne balayının ayrıca bızımle paylastıgın ıcınde tesekkurler.ALLAH ım mutlulugunuzu daım etsın canım

canım bayada uygunmus bılgılendırdıgın ıcın tesekkurler nısan fotolarını gordum allahım mutlulugunuzu daim etsın dugun fotolarınıda merakla beklıyorum....

CANIM BENİM...
GEÇEN SENE BİZ DE VOYAGE SORGUNDA BALAYI YAPTIK
İNANILMAZ GÜZEL BİR YER.
BAK ŞİMDİ NASIL DA ÖZLEDİM O GÜNLERİ:utangac:

26 Nisan'da evlendik balayımız için uzun araştırmalar sonucu Voyage Sorgun'a karar verdik iyikide oraYa gitmişiz harika bir balayı geçirdik otel havuz hizmet yemekler animasyonlar herşey çok çok güzeldi

hayatcım senın adına cok sevındım
bende 25 nısanda evlendım ve bızde voyage torbaydık
senın tavsıyen uzerıne orayı arastırmıstım ve ınanılmaz guzel bır balayı gecırdık
herseyden cok cok memnun kaldık
sıze de mutlulluklar dılıyorum canım

canım oncelıklı tebrık ederım evlenmıssın.harıka bır secım yapmıssın bızde balayımızı sorgunda gecırmıstık.superdı.sana mutluluklar dılıyorum ev ve dugun fotolarınızıda beklıyorum

26 Nisan'da evlendik balayımız için uzun araştırmalar sonucu Voyage Sorgun'a karar verdik iyikide oraYa gitmişiz harika bir balayı geçirdik otel havuz hizmet yemekler animasyonlar herşey çok çok güzeldi

hayatcım senın adına cok sevındım
bende 25 nısanda evlendım ve bızde voyage torbaydık
senın tavsıyen uzerıne orayı arastırmıstım ve ınanılmaz guzel bır balayı gecırdık
herseyden cok cok memnun kaldık
sıze de mutlulluklar dılıyorum canım

voyage torbada harıka gercekten orayada gıtmıstık bızden sonra yenılenmıs ama dahada guzel olmus.tavsıye ederım

canım gerçekten harika bir otel bizde balayını sorgunda geçirdik:))

benim de düğünüm bir ay sonra,bizde balayı için voyage sorgunu seçtik,oteli çok araştırdık beğenmenize sevindim,içim rahatladı.inşallah benimkide güzel geçer:)

Çok doğru bi seçim yapmışsınız cnm..Balayı için diil ama biz de gittik Voyage'a ve inanılmaz memnun kaldık.

balayı tatilimden daha 2 gün oldu döneli,geçen hafta voyage sorgundaydık.gerçekten çok güzeldi,ufak tefek aksaklıklar vardı ama genel itibariyle mükemmeldi diyebiliriz.eğer gürültüden uzak,sakin yeşillikler içinde bi yerde balayı yapmak istiyoruz diyorsanız kesnilikle voyage sorgun doğru bir kararkaydirigubbakcemile5

voyage sorgun güzel bir otel iyi bir seçim yapmışsınız mutluluğunuz daim olsun a.s.

Back