Rutubetten ziyade su sızıntısı var gibi görünüyorMerhaba hanımlar evimiz giriş kat duvardan su çıkmıştı daha önce yatak odamızdan Hole doğru kurudu boya yapılacaktı şimdide iki gündür böyle 1 yaşında oğlum var öksürüyor sebebi bu olabilir mi bu rutubetmidir hiç anlamadığım bir konu vanadan sıkıntı varmış evsahibi o şekilde söyledi yardımcı olursanız sevinirim
Duvarlar kabardı rutubet hiç görmediğim için emin olamadim ama oda su aldığı günden beri kokuyor hergun 3-4 saat havalandiriyoruz dolaptaki temiz kıyafet dahi kokuyorRutubetten ziyade su sızıntısı var gibi görünüyor
Koku var ise rutubettir.Duvarlar kabardı rutubet hiç görmediğim için emin olamadim ama oda su aldığı günden beri kokuyor hergun 3-4 saat havalandiriyoruz dolaptaki temiz kıyafet dahi kokuyor
Evet giriş kat evimiz yerden yani direk topraktan ebeveyn banyosu var küçük oradan su sızmış dedi ama kabarıyor duvar 1 senedir iki gündür baya ıslandı gene oğlumda çok öksürüyor ne yaptıysam geçiremedim bu sebepten olabilirmiRutubet degil bina su almış. Giris kat mi? Ya yerden ya yagmur olugundan yagmurdan dolayidir.
Allah izin verirse evimizin yapılmasını bekliyoruz 1 1.5 seneyi bulur ev sahibide pek ilgisiz yapmıyorKoku var ise rutubettir.
Başta romatizma ve astım gibi bir çok rahatsızlığın sebebi olur.
Evinizi değiştirmeyi düşünün derim.
Allah yardımcınız olsun. Kış çetin geçeceğe benziyor.Allah izin verirse evimizin yapılmasını bekliyoruz 1 1.5 seneyi bulur ev sahibide pek ilgisiz yapmıyor
Evet havalar kötü birde ülkenin durumunda ortada ev değiştirmek şuan lüks gibi bizim içinAllah yardımcınız olsun. Kış çetin geçeceğe benziyor.
Rutubet yapmismiydi peki nasıl atlattilar sorunuSu kaçağı var ablamın evi o şekilde olmuştu
Su sorununu çözmüştü sonra boya falan geçmişti koku falan yapmamıştıRutubet yapmismiydi peki nasıl atlattilar sorunu
Evet kurumuştu baya yeniden oldu ev sahibini sıkıştırmak lazım çocuk var evde yada kendimiz yapıp kiradan düşmeli baya kötü oldu odayı sarıyorBi yerde su kaçağı var ya da su çekiyor..
Rutubet yapar ve kokar..
İmkanınız varsa evi değiştirin bir kere gelince gitmek bilmez , gitti sanırsınız hortlar çıkar yine...
Değiştiremeyecek durumdaysanız eğer su kaçağını tamir ettirip , o kısımları elektirikli ısıtıcı tarzı bir ısı kaynağına uzun süre maruz bırakın ki iyice kurusun, sonrasın da da badana yaptırırsanız biraz hafifler.. Ama unutmayın ki kısa sürede yineleyebilir.
Anladim bizde koku var malesef biraz dolabın içleri bazanın altındakiler falan kokuyorSu sorununu çözmüştü sonra boya falan geçmişti koku falan yapmamıştı
su sızıntısı bu rutubet değilBaya kötü oldu bütün odayı sarıyor kış günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?