Gecenin 3 ünde bile kalkıp cam açıyoruz inanın boğazlarım şişti artık üşüttüm gün içinde de devamlı camlar açık bana mısın demiyor ev bütün camı pencereyi açıp çakmak yaktık ortada hava dolaşımına bakmak için ateş kıpırdamadı bile napacağımızı şaşırdık artıkİşin hukuki kısmını bilmiyorum ama bu süreçte bol bol havalandırın evi .
Odanın köşelerine ağzı açık şekilde tuz koyun bir nebze olsa da işe yarar .Bir hafta sonra düzenli olarak değiştirin .Aklıma başka birşey gelmiyor .Umarım en kısa zamanda bir çözum yolu bulunur .Gecenin 3 ünde bile kalkıp cam açıyoruz inanın boğazlarım şişti artık üşüttüm gün içinde de devamlı camlar açık bana mısın demiyor ev bütün camı pencereyi açıp çakmak yaktık ortada hava dolaşımına bakmak için ateş kıpırdamadı bile napacağımızı şaşırdık artık
Taşınmak masraflı iş. Ama rutubetli evde oturdum. Bı sene sadece. Ve çıkarken eşyaların yüzde sekseni çöpe attık. Asla küf kokusu çıkmadı. Koltukları attık düşünün.Gecenin 3 ünde bile kalkıp cam açıyoruz inanın boğazlarım şişti artık üşüttüm gün içinde de devamlı camlar açık bana mısın demiyor ev bütün camı pencereyi açıp çakmak yaktık ortada hava dolaşımına bakmak için ateş kıpırdamadı bile napacağımızı şaşırdık artık
Canım bu pencerelerde siyah lastikler var ya ordan soğuk hava girince bide ev sıcak olunca nem yapıyormuş ve rutubet oluyomuş eyer imkanın varsa bi usta getirip baktırın camlara benim bi yakınım öyle yapınca rutubet ten kurtulduArkadaşlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.bir önceki evimizde rutubet çıkmıştı güç bela kendimizi attık oradan bir ev bulup.Sorun şu; Yeni taşındığımız ev bahçe katı alt katın bir kısmı kömürlük bir kısmı zemin.Biz buraya girerken üstüne basa basa ev sahibi ile konuştuk okumuş etmiş bir kadın kendisi de asla rutubet olmadığını söyledi.Buradan çıkan kiracı bir üst kata geçmiş.Hamileyim ve her geçen gün bu evin havasından nefes almam zorlaşmaya başladı.Kadına bebek olacağını böyle bir sorun varsa söylemesini defalarca kez dile getirdik.Buradan çıkan kiracıya kadar aradı sordu.Dediğine göre sadece yatak odasında parmak ucu kadar yer küf oluyormuş silince geçiyormuş.öyle demiş kiracı.geçen gün buradan çıkan kiracıyı gördüm söylememişsiniz dedim rutubeti kadın şok oldu nasıl söylememişimna dan z ye ne varsa söyledim keşke bana sorsaydınız dedi.hala aynı ev sahibimiz ikimizinde bir üstümüzde oturuyorlar.ev sahibine güvendik ve evi taşıdık.gel gelelim yağmurdan kaçarken doluya tutulduk evde nefes alamıyoruz 7 aylık hamileyim dudaklarım falan hep çatladı.Maddi olarak da çok iyi durumda değiliz koronadan dolayı.Aranızda bu konuları bilen avukat vs var mı bizim haklarımız nelerdir nasıl bir yol izlemeliyiz
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.bir önceki evimizde rutubet çıkmıştı güç bela kendimizi attık oradan bir ev bulup.Sorun şu; Yeni taşındığımız ev bahçe katı alt katın bir kısmı kömürlük bir kısmı zemin.Biz buraya girerken üstüne basa basa ev sahibi ile konuştuk okumuş etmiş bir kadın kendisi de asla rutubet olmadığını söyledi.Buradan çıkan kiracı bir üst kata geçmiş.Hamileyim ve her geçen gün bu evin havasından nefes almam zorlaşmaya başladı.Kadına bebek olacağını böyle bir sorun varsa söylemesini defalarca kez dile getirdik.Buradan çıkan kiracıya kadar aradı sordu.Dediğine göre sadece yatak odasında parmak ucu kadar yer küf oluyormuş silince geçiyormuş.öyle demiş kiracı.geçen gün buradan çıkan kiracıyı gördüm söylememişsiniz dedim rutubeti kadın şok oldu nasıl söylememişimna dan z ye ne varsa söyledim keşke bana sorsaydınız dedi.hala aynı ev sahibimiz ikimizinde bir üstümüzde oturuyorlar.ev sahibine güvendik ve evi taşıdık.gel gelelim yağmurdan kaçarken doluya tutulduk evde nefes alamıyoruz 7 aylık hamileyim dudaklarım falan hep çatladı.Maddi olarak da çok iyi durumda değiliz koronadan dolayı.Aranızda bu konuları bilen avukat vs var mı bizim haklarımız nelerdir nasıl bir yol izlemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?