Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvalidemin üstüne çikicam ileriye zamanlarda. onu rutubet önleyici tuğladan alicam tabi. dekoreyi eşimle beraber yapıcaz. bunun için birikm yapmak lazimm.. 4-5 sene sora. evi kendi istegimze göre yaptırmak istiyoruz.Havalandırma tuğlası.Air-brick diye tuğla takın duvarlara.Araştırın netten,bi nebze işe yarar.Kökten çözmez çünkü inşaat hatasıdır rutubet.
Canım aynı sorun bende de vardı geçen sene. Ben de açmadım camları şimdi çok pişmanım. Yaz boyunca onun sıkıntısını çektim ve rutubet bronşitimi astıma çevirdi. Camda parmaklık falan var mı? Ben yazın sineklik taktırdım o günden beri her gün işe gelirken açıyorum camları btün gün havalanıyor ev. Rutubet falan kalmadı. İmkanın varsa yazı bekleme şimdiden sineklik taktır kedi falan giremesin eve. Yazın çok sıkıntı çekersin. Geçen yaz evde ne var ne yok hepsini yıkayıp ütülerken ağlamaktan sinir krizi geçirdim. Aynı duruma düşmeni istemem. ilk iş sineklik taktır sonra güzel bir temizlik yap ve her gün camları aç ki yaza kadar azalsınmerhaba arkadaşlar..
1,5 yıllık evliyim.. çocuğum yok. çalışıyorum
kayınvalidemle alt üstteyim..Zemin kattayim çalıştığım için evi havalandiramiyorum. akşamlari da camlari açamiyorum üşüyorum çok soguk... açik birakip da gidemiyorum Allah korusun hirsiz felan olursa...
işte bu arada evim küflenmeye başladi haftasonu havalandiriyorum sıkça tabi.
kış aylarda küf sorunu ile karşılıyorum. buda çok sıkıntımız oluyor. bide çalışıyorum akşamlari inanilmaz çok yoruluyorum. eve geldiğimde yemek yap bulaşıklari makineye koy.. en sonda film izliyoruz eşimle. bişey yapmıyoruz..
bi baktim ki ev temizlik istiyor hemde hergün.. salonumda oturduğum için rutubet oluştuğu farkettim. duvarda sımsiyah bişey oluştuu.. bide ev isinamiyordu niye isinamiyo acaba diyordum.
küf inanki en büyük kabus!!. nefret ettim hep. başima geldi.. napcam bilmiyorum.
arkadaşlar küf sorunu nasıl çözebilirim..
çalışan bayanlar bu durumu nasıl yapıyorsunuz?
eviniz küflendiğinde ne gibi önlem yapıyorsunuz?
cümlelerim eksik olduysa kusura bakmayin.. yardim istiyorum.
şimiden teşekkür ederim.
yapmadi mi kayınvalideniz.. evimi çok seviyorum da ne bilim artık sevemiyorumarkadaşım aynı durumdayız çalıştığım için evle ilgilenemiyorum bazen perdeyi açmayı bile unutuyorum istmesemde kayınvalideme verdim anahtarı bazen evi havalandır diyorum storları kaldır diyorum öyle böyle azaltıyorum ama yok tam olarak gitmiyor üstelik yeni yaptıdıgım mutfak dolaplarım bile çürümeye başladı öyle üzülüyorum ki..
yapmadi mi kayınvalideniz.. evimi çok seviyorum da ne bilim artık sevemiyorumçok temizlik istiyoo
![]()
Biz de 2. kattayız üstelik güneş alıyor ev ve kombi hiç kapanmıyor ama tüm duvarlar simsiyah.... Perdeler resmen siyah şu anda .... Geçen yaz taşındım eve ev sahibi yok demişti rutubet , yeni boyatmış anlamamıştım tabi !!! Kış gelip kombi yanmaya başlayınca patladı , duvarlar kova ile su dökmüş gibi ıslanıyordu içten yalıtım yapmış ondan oldu diyor !!! Taşınmakta dert ben bir çözüm bulamadım 1 sene daha mecbur oturup taşınacağım İNŞALLAH ! Kendi evinizmiş çözüm bulursunuz umarım.
Teşekkür ederim deneyeceğim zaten hava açar açmaz badana yaptıracaksın usta çağır dedim ev sahibine :)Bu ürünü tavsiye ederim evimde ne nem kaldı ne rutubet gerçekten çok etkili
Ben gttgdyrdan aldım