- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.997
- 598
- 35
merhaba arkadaşlar..
1,5 yıllık evliyim.. çocuğum yok. çalışıyorum
kayınvalidemle alt üstteyim..Zemin kattayim çalıştığım için evi havalandiramiyorum. akşamlari da camlari açamiyorum üşüyorum çok soguk... açik birakip da gidemiyorum Allah korusun hirsiz felan olursa...
işte bu arada evim küflenmeye başladi haftasonu havalandiriyorum sıkça tabi.
kış aylarda küf sorunu ile karşılıyorum. buda çok sıkıntımız oluyor. bide çalışıyorum akşamlari inanilmaz çok yoruluyorum. eve geldiğimde yemek yap bulaşıklari makineye koy.. en sonda film izliyoruz eşimle. bişey yapmıyoruz..
bi baktim ki ev temizlik istiyor hemde hergün.. salonumda oturduğum için rutubet oluştuğu farkettim. duvarda sımsiyah bişey oluştuu.. bide ev isinamiyordu niye isinamiyo acaba diyordum.
küf inanki en büyük kabus!!. nefret ettim hep. başima geldi.. napcam bilmiyorum.
arkadaşlar küf sorunu nasıl çözebilirim..
çalışan bayanlar bu durumu nasıl yapıyorsunuz?
eviniz küflendiğinde ne gibi önlem yapıyorsunuz?
cümlelerim eksik olduysa kusura bakmayin.. yardim istiyorum.
şimiden teşekkür ederim.
1,5 yıllık evliyim.. çocuğum yok. çalışıyorum
kayınvalidemle alt üstteyim..Zemin kattayim çalıştığım için evi havalandiramiyorum. akşamlari da camlari açamiyorum üşüyorum çok soguk... açik birakip da gidemiyorum Allah korusun hirsiz felan olursa...
işte bu arada evim küflenmeye başladi haftasonu havalandiriyorum sıkça tabi.
kış aylarda küf sorunu ile karşılıyorum. buda çok sıkıntımız oluyor. bide çalışıyorum akşamlari inanilmaz çok yoruluyorum. eve geldiğimde yemek yap bulaşıklari makineye koy.. en sonda film izliyoruz eşimle. bişey yapmıyoruz..
bi baktim ki ev temizlik istiyor hemde hergün.. salonumda oturduğum için rutubet oluştuğu farkettim. duvarda sımsiyah bişey oluştuu.. bide ev isinamiyordu niye isinamiyo acaba diyordum.
küf inanki en büyük kabus!!. nefret ettim hep. başima geldi.. napcam bilmiyorum.
arkadaşlar küf sorunu nasıl çözebilirim..
çalışan bayanlar bu durumu nasıl yapıyorsunuz?
eviniz küflendiğinde ne gibi önlem yapıyorsunuz?
cümlelerim eksik olduysa kusura bakmayin.. yardim istiyorum.
şimiden teşekkür ederim.