Rutubet küf

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
30
Istanbul
Evet derdim rutubet ve kuf.. nerdeyse butun odalarimiz boyle..cam kenarlari koselerde oluyor..
cozumler varmi bildiginiz rutubet boyasi varmis yeni dairede kirada oturuyorum , arti bebeklerim var o boyayi denemem cok zor.
Aşiri deil ama oluyor iste Kokusuz camasir suyuyla siliyorum ama gine oluyor!!!

Tuz lambasini ,ve rutubet ceken makinalardan kullanan varmi

Son düzenleme:
Kiradayım boyamam derken ?

Sonucta suan sizin eviniz ve boyattıgınız duvarı çıkana kadar siz kullancaksınız .
Veya kendı eviniz değilmiş rutubetsız bır eve çıkın

Rutubet sorununu cozmedikce kurtulamazsiniz. Silseniz de normal boyayla boyasaniz da tekrarlar.
Rutubet boyasi nedir bilmiyorum ise yarayan biseyse ve tasinmayacaksaniz deneyin oturulmaz oyle.

Ek olarak bir de bem dengeleyici makinalar var. Rutubeti önluyormus ama ucuzlari pek ise yaramiyormus. Burada konusulmustu ordan hatirliyorum. Tabi boyamak istemiyorken makina alirmisiniz bilemem.

Kiradayım boyatamam ne demek?
Her yıl evinizi gelip ev sahibi mi boyatıyor?
Ev sahibi mülk sahibi siz şuan evin asıl sahibisiniz o ev size zimmetlenmiş.

Geçmiyor maalesef taşınma imkânınız varsa taşının bir çözümü yok ben tasindim kurtuldum boya felan ise yaramadi

evin dış mantolaması falan yoksa rutubet olması normaldir duvarlar su alıyor belli ki taşının bence

nem, hava durumu kaynakli ise kesinlikle ise yariyor,
ama bina yapisi kaynakli ise, ise yarar mi emin degilim. Duvarlar surekli su cekiyorsa faydasi olmayabilir.

niye boyamıyorsunuz onu anlamadimm.temiz temiz oturmak varken kiraciyim boyamam cok değişik

Kiradayım boyamam derken ?

Sonucta suan sizin eviniz ve boyattıgınız duvarı çıkana kadar siz kullancaksınız .
Veya kendı eviniz değilmiş rutubetsız bır eve çıkın
Kiradayim bebeklerle zor olur boyatmak ev sahibimde hemen karsimda zaten

niye boyamıyorsunuz onu anlamadimm.temiz temiz oturmak varken kiraciyim boyamam cok değişik
Hanimefendi evim temiz zaten ben rutubet olmasin istiyorum silsem bile bi baskin koku oluyor havalandirmak yetmiyor karanlik deil evim butun odalarim gunes goruyor nasil bir cağri yaratti sizde bilmiyorum yani demem oki kira die baskasinin evi die esirgemiyorum 0 dairede oturuyorum zaten rutubet ayriyeten bir boya varmis ondan bahsediyorum

Kiradayım boyatamam ne demek?
Her yıl evinizi gelip ev sahibi mi boyatıyor?
Ev sahibi mülk sahibi siz şuan evin asıl sahibisiniz o ev size zimmetlenmiş.
0dairede oturuyorum bidami boyatiyim ben anlayip dinlemedn yaklasmayin

Geçmiyor maalesef taşınma imkânınız varsa taşının bir çözümü yok ben tasindim kurtuldum boya felan ise yaramadi
Istanbul ğibi yerde normal bisey olarak karsiliyolar ama bn o baskin kokudan rahatsz oluyorm sabah kalkinca kapilar kapali olunca daha cok kokuyu hissediyorz

Makinayi dusunuyorum evet oneriniz icin teselkur ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…