• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rutinden kurtulmak için ne yapıyorsunuz ?

şizofren hikayesi anlatan kitaplar ilgimi çeker tabi bu kişinin zevkine kalmış

olasılıksız kitabını bir günde bitirmiştim yaklaşık 700 sayfa falandı
gecenlerde de aklından bir sayı tut kitabını aldım o da 2 günde bitti
empati kitabı da var elimde ama inş yarın başlayacağım ona da
kitap okumaktan sıkılmamak yine kişinin kendisine kalmış bir şey

şizofren hikayesi anlatan kitaplar ilgimi çeker tabi bu kişinin zevkine kalmış

olasılıksız kitabını bir günde bitirmiştim yaklaşık 700 sayfa falandı
gecenlerde de aklından bir sayı tut kitabını aldım o da 2 günde bitti
empati kitabı da var elimde ama inş yarın başlayacağım ona da
kitap okumaktan sıkılmamak yine kişinin kendisine kalmış bir şey

kesinlikle canım, ben roman pek okumam ama belkide başlamalıyım:13:

başlamanı tavsiye ederim ama tabiki dediğim gibi kişinin zevk meselesi...

Çocuk yapın :) Mümkünse ikiz üçüz :P Hayata acaip bir değişiklik katıyorlar. Tabi çocuk bakmak tam bir rutin iş. Herşey saatle ve aynı sıray. Bir de demiyorlar mı etraftan, eh sen şimdi hiç sıkılmıyorsundur, bütün gün çocukla oyalanıyorsun işte falan diye. Gıcık oluyorum gıcık onlara. Tamam çocuk çok güzel de acaip sıkıldım ben hayatımdan. Üç yaşına bitiriyor oğlum ve ben bu kış açıköğretim okuyacam, spora gidecem, kurslara gidecem, onu da bir-iki gün yuvaya vereceğim. İkinci dönem de tam gün. Sonra gezecem, tozacam, İstanbul'un altını üstüne getireceğim, ne zamandır yüzünü görmediğim arkadaşlarımla buluşacağım, evimin işini rahaaaaatça yapacağım, akşamları da yorgun argın eve dönersem eşimin başının etini yemeye halim kalmaz herhalde, gezdir biziii, bişiler yapalıııım, sıkıldıııım diye :)

bi edebiyat atölyesine dahil oldum...klasik türk edebiyatından önemli eserleri birlikte okuyup tartışıyoruz.çok keyifli oluyor hem de süreklilik kazanıyor okumalar haftada bir kitap bitirip tartışıyoruz...tavsiye ederim.

okul yıllarımda gençlik merkezinde latin dansları öğrenmiştim ama okul sonrası kurslar pahalı geldiğinden istememe rağmen gidememiştim, yeniden başladım çok şükür. hem çok zevkli hem spor niyetine hem de bi ortamda bilen biri olarak dans ettiğinizde meziyet sahibi olmanın haklı gururunu yaşıyorsunuz:52:

hiç ahşap boyama eğitimi almadım ama bazen kemeraltına gidip tepsiler, ekmek kutuları falan alıyorum kafama göre boyayıp duruyorum; o kadar stres atıyorum ki çok mutlu ediyor beni.

şimdilik can sıkıntısından kurtulmak için bunları yapıyorum ama daha iyi bi gelirim olunca planladığım çok şey var; maalesef zaman kadar para da önemli hobi sahibi olmak konusunda

arkadaşlar pilates pilates pilates diyorum ve başka bişey demiyorum...
apartmandaki komşu teyzelere takılıyorum akşamları belediyenin kadın dünyasındaki derslerine gidiyoruz.
hem çok ucuz hem inanılmaz zevkli bir spor. bu zevkin katsayısını bizim apartmanın full muhabbet menopoz teyzeleri de arttırıyor ama onlar her yerde var zaten, siz de bulursunuz.
kesinlikle yazılın kurslarına.

çok sıkıldım kızlar,
çalışıyorum ve ev-iş arası mekik dokumaktan sıkıldım,
hani eskiden çarşıya pazara çıktığımda iyi gelirdi,
ufak tefek şeyler almak,gezinmek keyif verirdi
ama şimdi çarşıya çıksamda,sıkılıyorum,
hiçbirşey beğenemiyorum,
eve yatılı misafir ( sevdiklerim ) gelsin istiyorum,
geldilermi gitsinler yanlız kalayım istiyorum,
eşim sağolsun erkenden uyur her gece
ayy yani çok fenayım,spora başlamayı düşünüyorum bende,
ama ramazan bi bitsin bakalım,
birde arkadaş eksikliğim var benim yaa fazla arkadaşım yok,
daha fazla arkadaş edinmeliyim galiba,ama nasıl ?

çok sıkıldım kızlar,
çalışıyorum ve ev-iş arası mekik dokumaktan sıkıldım,
hani eskiden çarşıya pazara çıktığımda iyi gelirdi,
ufak tefek şeyler almak,gezinmek keyif verirdi
ama şimdi çarşıya çıksamda,sıkılıyorum,
hiçbirşey beğenemiyorum,
eve yatılı misafir ( sevdiklerim ) gelsin istiyorum,
geldilermi gitsinler yanlız kalayım istiyorum,
eşim sağolsun erkenden uyur her gece
ayy yani çok fenayım,spora başlamayı düşünüyorum bende,
ama ramazan bi bitsin bakalım,
birde arkadaş eksikliğim var benim yaa fazla arkadaşım yok,
daha fazla arkadaş edinmeliyim galiba,ama nasıl ?
hangi şehirde yaşıyorsun ve ekonomik olarak ne kadar bi bütçe ayırırsın bilmiyorum ama en ucuz ve kolay yolu belediyelerin açtığı kurslardır, sosyalleşmeye de çok elverişli. eşini kandırabilirsen dansa gidin hem çok zevkli hem de çiftlerin ilişkilerini olumlu etkiliyor ama sen kendine mahsus bi uğraş istiyorsan internetten araştır kursları. ayrıca hiç merak etme gittiğin kurslarda çok rahat arkadaş bulursun kendine.

Bugün itibariyle açıköğretim fakültesine kayıt yaptırmış bulunmaktayım. Ayrıca haftasonları ismekte çocuk gelişimi kursuna gideceğim. Haftada iki gün spora. Bir de halk eğitimin resim ve kontenjan kalırsa aşçılık kurrsuna :)
Yahu insan çocuğu iki günlüğüne yuvaya vererek ne çok şey yapabiliyormuş :D

bolca rutin tekdüze günlerim geçti bolca sıkıldım..
Ama oğlum bu sene okula başladı aldı beni bir koşturmaca..
evi topla, yemek yap, okula koştur, oğluşu giydir, nesi eksik ne lazım göz at, ödevlerine bak, yemek hazırla yedir doyur, topla bi daha arkalarını, okulda da arkadaşlarım oldu gündüz çay kahve muhabbetleri evin yolunu şaşıyorum bu 1 haftadır..
oğlumla evden çıkıp onla eve giriyorum
baya iyi oldu ama özlemişim koşturmacayı telaşeyi sıkılmaya vaktim olmuyo

Yoga yapın, pilates yapın, kitap okuyun, spor yapın (belediyelerin bir sürü imkanı var), olmadı koşun, yapamam dediğiniz şeyleri bir kerecik olsun deneyin. Bir kere ata binmeyi deneyin mesela (ben deli gibi korkmuştum üstündeyken, halbuki çok uysal bir hayvandı) ama süper bir deneyimdi, keşke sevip devam ettirmeyi düşünebilseydim :) Çok pahalı, çok ucuz diye düşünmeyin, nelere, nerelere gidiyor paralar, bir kere geliyoruz şu hayata :) hadi çocuğu olanlar için öncelik çocukların ama biz çocuksuzlar için bahane de yok :)

Boş duranı Allah sevmezmiş, durmayın kızlar :)

Back