Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rutinden kurtulmak için ne yapıyorsunuz ?
- Konu Sahibi Chess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
bende puzlle yaparım biTirip tablo olarak asarım evime osmanlı figürlü olanları daha çok seviyorum.kitap okuyorum çok fazla.her aksam olmasada bazı aksamlar bekledıgım dızılerım oluyo.erken kalkmıyorum.günde cabucacık bıtıyo.
halı tüccarları falan mı yoksa, ben çok zor bişey seçmişim ya, bitirene kadar öldüm resmen, doldurulması gereken aynı renk bi ton boşluk vardı ama güzel oldu, daha çerçeveletmedim
- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
teşekkürler canım paylaştığın için, benimde böyle karnım olcaksa hergün yapayım valla
rica ederim ne demek :)
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
bu aralar bolbol yürüyüz yapıyorum bazende koşuyorum ama yınede rutın diyebılırm
zaten rutinden kurtulmak için yaptığımız şeylerde bi süre sonra rutin oluyo kısır döngü
heralde en sıkıcı hayatlardan bırıde benımkı olsa gerek...evlenelı 4 ay oldu sabahları esımle uyanıp ona kahvaltı hazırla o gıtsın evı temızle tv basına otur zaman gecır ögleden sonra yemek derdıne düş.işte hergunum böle gecıyor.iş yok unı bıttı 3 yıl oldu ama cok aramama ragmen iş bulamadım. evde bazen cıldırıyorum kılo alıyorum ne bılım ya eşim de konusup duuryor dil ögren kpss calıs ya ıcımden gelmıyor ki arkadas zayıflamaya calısıyorum yurumek bıle sabahları azap gelıyor napacam ya dipsiz kör bır kuyuda gıbıyım.ailemden uzaktayım bu arada.unıdeykende ayrıydım cok zorlanmıyorum ama sıkılıyorum kendımden bıle sıkıldım.sac baş papaz gıbı dolanıyorum evın ıcınde.:78:
- 24 Ocak 2010
- 227
- 98
- 318
herkesin hayatında elbet rutine düştüğü zamanlar oluyor her zaman mutluluğa sahip olamayabiliyoruz.çalışan bayanlar sürekli işe git gel moduna , ev hanımları da klasik ev uğraşlarına boğulmuş bir duruma düşebiliyor.
rutin demek bana göre alışmaktır başlarda zevk aldığınız bir uğraş düşünün bir zaman sonra -insanoğlunun yaradılışından-sıkıcı bir hal oluyor. bunu bilerek yaşamalı insan ve hayatına küçük küçükde olsa yenilikler sokmalı..kitap okumak spor yapmak bence en basidinden de olsa insana çok şey katar özellikle Kişisel Gelişim Kitapları bu zincirleri kırmak için çok büyük bir adımdır.
sevdiklerimize minik sürprizler yapmak olabilir mesela.küçük mutluluklar ne hoş bi tat katar hayatımıza..
yani elimizdeki zamanın değerini bilmeliyiz bir daha o anda yaşayamayacağız düşünsenize..
elimizin altında kocaman bir dünya var; İnternet. insanlar neler yapıyor hiç okuyor musunuz ben onların yaptıklarını okuyunca kabıma sığamıyorum hemen yenilik arayışına giriyorum burada kadınlar kulubunde bile birçoook ipucu var hayata renk katabilmek için bir sürü hobiler yapan ne güzel insanlar var...
ben araştırmayı çok seviyorum sürekli yeni bişeyler öğrenmek istyorum ufkumu genişletmeye çalışıyorum rutine düşmemek için sürekli düşünüyorum yani meşgul ediyorum beynimi:87:
misal fikir olsun diye yazıyorum bende; bir müzik aleti çalmayı öğrenmek ne harika bir doyumdur değil mi,ben kendi başıma bunu öğrendim, çünkü "istedim" o dünyayada adım attım ve o dünyada bana sayısız yenilik getirdi zaten
uzattım biraz karışık yazdım ama umarım anlatabilmişimdir
İNSAN YETER Kİ İSTESİN diyorum başkada bişey demiyorum insan isterse neler yapmaz değilmi özellikle de biz KADINLARRR :82::82:
rutin demek bana göre alışmaktır başlarda zevk aldığınız bir uğraş düşünün bir zaman sonra -insanoğlunun yaradılışından-sıkıcı bir hal oluyor. bunu bilerek yaşamalı insan ve hayatına küçük küçükde olsa yenilikler sokmalı..kitap okumak spor yapmak bence en basidinden de olsa insana çok şey katar özellikle Kişisel Gelişim Kitapları bu zincirleri kırmak için çok büyük bir adımdır.
sevdiklerimize minik sürprizler yapmak olabilir mesela.küçük mutluluklar ne hoş bi tat katar hayatımıza..
yani elimizdeki zamanın değerini bilmeliyiz bir daha o anda yaşayamayacağız düşünsenize..
elimizin altında kocaman bir dünya var; İnternet. insanlar neler yapıyor hiç okuyor musunuz ben onların yaptıklarını okuyunca kabıma sığamıyorum hemen yenilik arayışına giriyorum burada kadınlar kulubunde bile birçoook ipucu var hayata renk katabilmek için bir sürü hobiler yapan ne güzel insanlar var...
ben araştırmayı çok seviyorum sürekli yeni bişeyler öğrenmek istyorum ufkumu genişletmeye çalışıyorum rutine düşmemek için sürekli düşünüyorum yani meşgul ediyorum beynimi:87:
misal fikir olsun diye yazıyorum bende; bir müzik aleti çalmayı öğrenmek ne harika bir doyumdur değil mi,ben kendi başıma bunu öğrendim, çünkü "istedim" o dünyayada adım attım ve o dünyada bana sayısız yenilik getirdi zaten
uzattım biraz karışık yazdım ama umarım anlatabilmişimdir
İNSAN YETER Kİ İSTESİN diyorum başkada bişey demiyorum insan isterse neler yapmaz değilmi özellikle de biz KADINLARRR :82::82:
- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
- 723
spor yapmayı çok isterdim ama istanbul da iki ayrı uçta iş ve ev arasında gidip gelince bu imkansız gibi birşey oluyor maalesef kitap okumak her zaman ki çok sıradan ama bence her seferinde çok ayrıcalıklı...bunun dışında düşündüğüm gezi planları var..yaşadığımız şehri ne kadar tanıyoruzdan yola çıkarak verilmiş bir karar bu,ben bu sene istanbul u tekrar fethetmek istiyorum daa...h.sonuda çalışan birisi olarak elimden en fazla gelen bunlar..
canim bende cocuklarimi seviyorum rutinden kurtulmek icin...onlarla gezmeye cikiyorum annem öyle yapardi....bizi alirdi kardesimle daga tepeye cikardik:)))guller acmismi meyve agaclari meyve vermismi...yemlik cikmismki madimak cikmismi...ne akilli kadinmis dun ciktim yavrucuklari alip inanin öyle iyi geldiki anlatamam...guller acmis kusburnu agaclari boy boy tunanin kenarina gittik amaaan aklim yokmus evde dur dur kafayi ye:))Bundan sonra böyle yapacagim canim degisiklik oldu...iste....bazan cocuklarla sohbet etmenin buyuklerle sohbet etmeden daha keyifli oldugunu dusunuyorum...cok masumlar...cok dusunmeden pat konusuyorlar...art niyet yok...bayiliyorum onlara
- 1 Mart 2010
- 44.809
- 114.028
- 798
Kitap şiddetle tavsiye ederim zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile..
Bu aralar çiçeğede merak saldım balkonuma boy boy diziyorum..
Temizlik yapmayı seviyorum bolcada vaktimi alıyor gün sonu yorulmuş bitap oluyorum uyku modu..
Sabırlıysanız puzzle güzeL.
Mutfağı seviyorumm ben girim kekler börekler yapimm gün geçsin bitsin..
Benim arkadaşım yok
Böyle işte hayat koşturmacasında nefes aldığımız sürece yaptığımız herşey rutin..
ve gelip geçici bakınız dün yok artık.. bugünde bitiyor..
Bu aralar çiçeğede merak saldım balkonuma boy boy diziyorum..
Temizlik yapmayı seviyorum bolcada vaktimi alıyor gün sonu yorulmuş bitap oluyorum uyku modu..
Sabırlıysanız puzzle güzeL.
Mutfağı seviyorumm ben girim kekler börekler yapimm gün geçsin bitsin..
Benim arkadaşım yok
Böyle işte hayat koşturmacasında nefes aldığımız sürece yaptığımız herşey rutin..
ve gelip geçici bakınız dün yok artık.. bugünde bitiyor..
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
canım kitap okurum zaten... bende en sonunda en iyisinin en azından en pratiğinin kitap, film ve hafif sporlar olduğuna karar verdim
diğer herşey için ya zaman ya bütçe, ya da ikisinin birden yaratılması gerekiyor
yaratatılamaz mı yaratılır, ama galiba insan alıştığı döngüyü şikayetçi olsa bile kırmakta güçlük çekiyo
ay hiç mutfak konusunu açma, çünkü aynı şeylere bi kaç sene önce merak sardım, kekti, kurabiyeydi, börekti, sonuçu benim için hiç iyi olmadı
diğer herşey için ya zaman ya bütçe, ya da ikisinin birden yaratılması gerekiyor
yaratatılamaz mı yaratılır, ama galiba insan alıştığı döngüyü şikayetçi olsa bile kırmakta güçlük çekiyo
ay hiç mutfak konusunu açma, çünkü aynı şeylere bi kaç sene önce merak sardım, kekti, kurabiyeydi, börekti, sonuçu benim için hiç iyi olmadı
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Dünya rutin, gece rutin gündüz rutin, olacak o kadar.:))
ara sıra güneş kuzeyden doğsa...
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
bana bazen 24 saat bile yetmiyor, yaz dolayısıyla zaten günler uzun ama gerek iş gerekse sonrasında stres atma için bir şeyler yapmakta bir müddet sonra yoruyor insanı .. ve bu defada dinlenmek için zaman bulmak istiyor insan :)
o da doğru, stres atayım derken, stres olmakta var :)
- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
hayatımda şu ana kadar rutinlik olmadı ama ben yine de elimden geldiğince değişiklik yapıyorum..
sevgilimle gezeriz tozarız bazen hiç olmadık zamanda aklımıza değişik bişi gelir yaparız kitap okurum bir de bol bol canım sıkılmasın diye elime bi alırım kitabı artık 5-6 saat bıkmadan usanmadan okurum
sevgilimle gezeriz tozarız bazen hiç olmadık zamanda aklımıza değişik bişi gelir yaparız kitap okurum bir de bol bol canım sıkılmasın diye elime bi alırım kitabı artık 5-6 saat bıkmadan usanmadan okurum
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
hayatımda şu ana kadar rutinlik olmadı ama ben yine de elimden geldiğince değişiklik yapıyorum..
canım hangi kitapları okursun mesela 5 saat:26: