• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rutinden kurtulmak için ne yapıyorsunuz ?

Dizi olayı hiç bana göre değil. Lost ile birlikte tarih oldu bende dizi keyfi.:40:
Film zaten korku filmi severim sadece o da şu sıralar maalesef pek iyi film yok piyasada.
Puzzle da yapamam ben,sıkılırım o kadar oturmaktan.:19:
Bir arkadaş İspanyolca kursundan bahsetmiş,ben de bir ara Almanca'ya sarmıştım. Yabancı dil öğrenmek çok zevkli!:16:

lalecim bende öyle düşünüyodum, sabır işi çünkü ki, sabır bende hiç olmayan bişey:27:
ama bana uygun olmayan şeyleride denemeliyim ki, beynimde farklı nöron yolları oluşsun diye düşünerek başladım:27:
sanırım puzzle ın dinlendirmesinin sebebi, "anda kalmayı" sağlaması
kafanda hiç susmayan sesler vardı ya, bişey yapmasanda seni yoran sesler, konuşmalar hesaplaşmalar, planlar vs... işte onları susturuyo
ama uzun vadeli bi hobi değil zaten, hem pahalı, hem tüm duvarları puzzle kaplamak abes olur:27::27:

dil konusunda haklısın, ben çok başladım ama hep vazgeçtim, dilde istikrar ve süreklilik çok önemli, en yakın zamanda ingilizceye başlıcam tekrar
:13:

kızlar hayatımın en çok rutin hissettiğim dönemini şimdilerde yaşıyorum ama üstesinden geliyorum. Namaza başladım, köpek besliyorum , bahçemizle ilgileniyorum, kendi kendime müzik açıp dansediyorum (hem spor hem de eğlenceli oluyor :) ). :34:

ay yok iyi güzel hoş ama bu aldığım ilk ve son puzzle, zormuş yahu:1::1:

chesscim benimde işten ayrıldıktan sonra muzdarip olduğum şey rutinlik tamam çalışırkende insan rutin oluyor ama çalışmak,yorulmak bana acayip iyi geliyormuş onu daha iyi anladım.:31:
hiç gereği yokken :37:ikinci üniversiteye aöf işletmeye başladım 3.sınftan bazı derslerden muaf olup zar zor dörde geçtim,bir ara ingilizceye sarmıştım bir yıl felan devam etti bıraktım dil çok nankördür tekrar ister çabuk unutulur bende unutma aşamasındayım...
kitap,internet,sinema ,yürüyüş vazgeçilmezim yürüyüş yapmasam bile evde egzersizlerim var yaptığım,geçen yılımı kpss için çalışarak geçirdim atama bekliyorum
özel sektörden umudumu yitirdim tek amacım atanmak hayırlısıyla...

bu arada puzzle olayına kafayı bi ara acayip takmıştım bende bu tür şeyler sabırlı olmadığım için
cesaret edemedim ama hala aklımın köşesinde şöyle garip da bir huyum var bir başlarsam bitirnceye kadar başından kalkamayadabilirim :1:

chesscim benimde işten ayrıldıktan sonra muzdarip olduğum şey rutinlik tamam çalışırkende insan rutin oluyor ama çalışmak,yorulmak bana acayip iyi geliyormuş onu daha iyi anladım.:31:
hiç gereği yokken :37:ikinci üniversiteye aöf işletmeye başladım 3.sınftan bazı derslerden muaf olup zar zor dörde geçtim,bir ara ingilizceye sarmıştım bir yıl felan devam etti bıraktım dil çok nankördür tekrar ister çabuk unutulur bende unutma aşamasındayım...
kitap,internet,sinema ,yürüyüş vazgeçilmezim yürüyüş yapmasam bile evde egzersizlerim var yaptığım,geçen yılımı kpss için çalışarak geçirdim atama bekliyorum
özel sektörden umudumu yitirdim tek amacım atanmak hayırlısıyla...

bu arada puzzle olayına kafayı bi ara acayip takmıştım bende bu tür şeyler sabırlı olmadığım için
cesaret edemedim ama hala aklımın köşesinde şöyle garip da bir huyum var bir başlarsam bitirnceye kadar başından kalkamayadabilirim :1:

inşallah atanırsın canım
yok canım 1000 parçalık puzzle ı nereye bi oturuşta bitiriyosun,:1::1: 1 haftadır uğraşıyorum valla bitmedi
hele ilk başladığımın ertesi günü yataktan kalkamadım her yerim tutulmuştu
:1::1:

Rutini severdim.Ne de olsa yarınını biliyorsun kötü süprizler yok.
Ama artık sıkılmaya başladım.Kendime birşey katamıyorum.Deyim yerindeyse ot gibi yaşamak istemiyorum.
Birşeye de yeteneğim yok ki.:59:

kızlarr benim için de fikirlerinizi belirtin sabah 8.30 iş aksam anca 8de evde oluyorum. spora gitmek istiyordum ama geç oluyor,aradıgım spor salonlarının o saatten sonra dersi olmuyor. pilates istiyordum da ben. tv izlemektn de sıkıldım. değişik bir kaç öneriye ihtiyacım var:24:

ben olsam,
1*bir yardım/hayır kurumunda/organizasyonunda büyük veya küçük birkaç görev almak isterdim.
2*fırsat buldukça eşimle çevremdeki park/orman gibi yerlerin boş kalan kısımlarına mütemadiyen ağaçlandırma yapmak isterdim.
3*bir kermes faaliyetinin ucundan destek vermek isterdim. bu belki mamalar yapıp götürerek, veya kullanılmayan çeyizlerimi orada sergilettirerek.
4*sokaklardaki kedi köpek kuş gibi onlarca hayvanı da her gün düşünürdüm. onlara tahsis ettiğim su kabımı, yemek tasımı, yemlerimi unutmadan yenilerdim.
gibi.. aklıma ilk anda gelenler bunlar.
bunlar beni inanılmaz mutlu eder.rutinimi yıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatım hep aynı. Üniversiteyi bi kazansam
hayatımda çok değişiklikler yapıcam diyorum
ama daha üniversiteyi kazanamadım. :14:
Bu yıl ikinci kez sınava giricem.
Bütün gün elimde, önümde kitap var çalışamıyor olsam bile :17: aklımda hep sınavlar..
Arada dizilere bakıyorum ama baştan sona izlediğim bir dizi yok.
Bi de çok sıkıldığımda kk...
Aklıma saçımı değiştirmek geliyor içimden bi ses önce sınavına çalış diyor
Kitap okumak istiyorum neyse önce sınav diyorum. Sinemaydı,tiyatroydu,alışverişti
hiç biri yok ne zamandır hayatımda.
Dil öğrenmek, kitap okumak, tarifler öğrenmek özellikle pastalar, takı yapmak , spor ..
ilk yapacağım şeyler arasında. :31:

Rutini severdim.Ne de olsa yarınını biliyorsun kötü süprizler yok.
Ama artık sıkılmaya başladım.Kendime birşey katamıyorum.Deyim yerindeyse ot gibi yaşamak istemiyorum.
Birşeye de yeteneğim yok ki.:59:

kızlarr benim için de fikirlerinizi belirtin sabah 8.30 iş aksam anca 8de evde oluyorum. spora gitmek istiyordum ama geç oluyor,aradıgım spor salonlarının o saatten sonra dersi olmuyor. pilates istiyordum da ben. tv izlemektn de sıkıldım. değişik bir kaç öneriye ihtiyacım var:24:

Hayatım hep aynı. Üniversiteyi bi kazansam
hayatımda çok değişiklikler yapıcam diyorum
ama daha üniversiteyi kazanamadım. :14:
Bu yıl ikinci kez sınava giricem.
Bütün gün elimde, önümde kitap var çalışamıyor olsam bile :17: aklımda hep sınavlar..
Arada dizilere bakıyorum ama baştan sona izlediğim bir dizi yok.
Bi de çok sıkıldığımda kk...
Aklıma saçımı değiştirmek geliyor içimden bi ses önce sınavına çalış diyor
Kitap okumak istiyorum neyse önce sınav diyorum. Sinemaydı,tiyatroydu,alışverişti
hiç biri yok ne zamandır hayatımda.
Dil öğrenmek, kitap okumak, tarifler öğrenmek özellikle pastalar, takı yapmak , spor ..
ilk yapacağım şeyler arasında. :31:

bize iyi gelen şeyleri burdan paylaşalım kızlar rutinden kurtulalım, ben çok kitap okurum ama sanırım artık ondan da sıkıldım:27::27:

Bir müzik enstrümanı öğrenmek?

Müzik kulağım yok ama.:59:Pas.

hevesin varsa neden olmasın ki canım, güzel bi hobi olabilir ama bana göre değil, hiç bi istek ya da hevesim yok çünkü bu konuda:31:

çok güzel bi bölüm olmuş konuyu açanın aklına sağlık.çok şeyler yazılmamış ama yinede güzel bende rutinlikten sıkıldığım için yüzme kursuna başladım çok güzelmiş spor yapıyorum stres atıyorum iyi hissediyorum yani:61:

çok güzel bi bölüm olmuş konuyu açanın aklına sağlık.çok şeyler yazılmamış ama yinede güzel bende rutinlikten sıkıldığım için yüzme kursuna başladım çok güzelmiş spor yapıyorum stres atıyorum iyi hissediyorum yani:61:

saol canım, evet paylaşım az, keşke daha çok olsa bizde fikir edinsek, evet yüzmeye gitmiştim bende geçen yaz ama gözüm virüs kaptı havuzdan çok iyi bi havuz olmasına rağmen sonra tövbe dedim
:1::1:

dalışa ve motosiklete sardım son 2 senedir, kafa dağıtmaya birebir.. bir de haftanın 3-4 sabahı erken kalkıp spor yaparım, daha zinde tutuyor insanı...

dalışa ve motosiklete sardım son 2 senedir, kafa dağıtmaya birebir.. bir de haftanın 3-4 sabahı erken kalkıp spor yaparım, daha zinde tutuyor insanı...

ne sporu yapıyorsun canım sabahları

Son düzenleme:
Back