- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olabildiği kadar vaktimi doldurmaya çalışıyorum.
İş çıkışı spor yapıyorum,geceleri ders çalışıyorum (sadece hayatımda renk olsun diye AÖF okuyorum da)
Çünkü sürekli ev-iş döngüsü boğuyor beni...
aklıma gelmedi değil, ama bitiremem, yarım bırakırım okulu diye sınava girmedim
Ben olabildiği kadar vaktimi doldurmaya çalışıyorum.
İş çıkışı spor yapıyorum,geceleri ders çalışıyorum (sadece hayatımda renk olsun diye AÖF okuyorum da)
Çünkü sürekli ev-iş döngüsü boğuyor beni...
ya istedikten sonra aktivite çokta, önemli olmak totoyu kaldırabilmek, hem istiyosun hem ataletten kurtulamıyosun, delimiyim neyim
ay dizilerdende sıkıldım hiç bi dizi izlemiyorum şuan
zaten bizim derdimiz diziyle geçecek bişey değil bence
Kesinlikle değil
Erkek arkadaşım bile ben rutinden sıkıldığımı söylediğimde bana rahatın battığını söylüyor
Ben de şaşırdım artık of :95:
benimde bu aralar tek derdim rutinlik aslında. Çünkü açıköğretim okuyorum ve son senemdeyim üstelik evliyim. Sabah kalk, eşini gönder, evi toparla yemek yap varsa ütü yap, otur dersin başına. Bir yere çıkamıyorum kuaföre bile gidemiyorum inanın. Çünkü vizelerde zaten sınav yakınken 2 ay full çalıştım sonra vize geçti finaller aha yakın zamanda oluyor şu anda 3 haftam kaldı başka birşeyle uğralmaya vaktim yok nasıl yetişecek diye düşünüyorum hala. Ama bu sene son finallerde bitirirsem, birçok şey planlıyorum. Mesela kurslara gitmek, yemek takı kursları gibi. Puzzle yapmak istiyorum. Okuyamadığım kitaplarım var onları okumak istiyorum. Eşim sağolsun biraz nefes alayım diye çıkarıyor ama derslerden hemen eve dönmek istiyorum.
şuan bana güzel bi fikir verdin
daha önce hiç puzzle yapmayı düşünmemiştim, çocuk işi gibi geliyodu ama araştırınca yetişkin hobisi olduğunu ve dinlendirici olabileceğini, her zaman yaptığım şeylerden farklı olabileceğini düşündüm, en yakın zamanda educa nın halı tüccarları puzzlenı alıp yapacağım:13:
bende hiç yapmadım ama bunun çok tiryakisi var ve tv de de görmüştüm yapıp evlerine tablo olarak asanlar var hemde kafa oyalayıcı hemde güzel birşeyler çıkacağı için ortaya güzel olacağını düşünüyorum ama önce benim derslerimin bitmesi lazım 3 haftadan az zamanım var sonra istediğimi yapıcam.. O dediğim puzzle nasılmış nerede öğrendin..