Rusyada Yaşamak

eemilyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
28
1
Arkadaşlar merhaba, ben bu yaz evlenip rusyada yaşayacağım nişanlım ve ben inşaat mühendisiyiz. Oaralarda yaşayanınız varsa hem birbirimize destek açısından hem de oralarda yaşam nasıl öğrenmek açısından deneyim ve bilgilerini burada paylaşabilirse çok iyi olur.. Eveeet, kimler var bakalım?

simdiden tebrik ederim cnm , Allahh mutlu etsin. bnmde esim insaat muhendisi. ben kimya muhendisiyim, burda master yapiyorum. moskova sehir olarak cok duzenli, temiz , yemyesil bir yer. ama iklimi kadar insanlar da soguk. herkes metroda ya bulmaca cozer yada dergi kitap gazete okur, cok kulturluler. ekonomik acidan bakarsan dunyanin en pahali sehri diyebilirim. insaat muhendisleri burada en cok calisan gruptur. ozellikle sormak istedigin seyler varsa memnuniyetle cevaplarim, iyi gunler.

merhaba ins.saglikli bir sekilde bebeginize kavusursunuz.ben moskovada yasamiyorum ama moskovayi seviyorum.buyuk bir sehir trafigi istanbulu hatirlatiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…