- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
bana dedin sanırım. istersem gülerim istersem gülmem ki ülke için bi sıkıntı oldu da oh iyi oldu yazmadım herkes bizi yapamayacak sandı uçağı düşürdük böyle tepki gösteriyorlar aynı şey başka ülkeyle olsa böyle yapacaklarını hiç sanmam. isterse elektriğide kessin. ben putin'e güldüm tutuştu diye sıkıntı yok.Ben bunda gulunecek birsey goremedim.Alimin durmasi bize zarar.Ultra muhtesem olan ekonomiye zarar.Donimo tasi gibi o da halka yansiyacak.
bana dedin sanırım. istersem gülerim istersem gülmem ki ülke için bi sıkıntı oldu da oh iyi oldu yazmadım herkes bizi yapamayacak sandı uçağı düşürdük böyle tepki gösteriyorlar aynı şey başka ülkeyle olsa böyle yapacaklarını hiç sanmam. isterse elektriğide kessin. ben putin'e güldüm tutuştu diye sıkıntı yok.
bi siz düşünüyorsunuz herşeyi biz burda sallıyoruz.Isterse elektrigi mi kessin ?
Elinizde bi oyun konsolu eksik word of war oynuyor gibisiniz.
katılıyorum. gereken neyse o yapıldı hiçte umrumda değil böylece sınır ihlali yapılmayacağını Türkiye'nin buna cevabını görmüş oldular. Hazmetsinler.Bazıları Erdoğan düşmanlığından gözü dönmüş şekilde " ayyy rusya et almaz ayyy gazı keser ayyyy niye vurduk" modunda geziyor.. Tabi eski Türkiye den alışıklar adam yerine konmamaya gerekenin yapılmamasına, bünye kaldırmadı... Komşusu bahçesine izinsiz girse dünyayı yakacak kişilikler sınır ihlalini anlamayacak kadar küçük beyinli bence...
ben Erdoğan demedim ki.Kafayi erdogan bozan buyuk beyin geldigine gore topici terk edebiliriz.Klavyeden erdogan cikmadan konuyu erdogan dusmanlarina bagladi.Malum baska fikri yok.
Konu erdogandan bagimsizken birazdan nasil diz cokturdu Erdogan diye keyif sigarasi yakacak.
Vatanseverr
Baska topicte tartisilir bunlar.
ben Erdoğan demedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?