• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rusya Türkiye'den beyaz et alımını durdurdu

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
108
Rusya Türkiye'den 1 Aralık itibariyle beyaz et alımını durduracağını açıkladı
1158182_620x410.jpg

Türkiye'nin düşürdüğü Rus uçağından sonra iki ülke arasındaki gerilim sürüyor. Rusya, Türkiye'den satın aldığı beyaz et alımını 1 Aralık itibari ile durdurduğunu açıkladı.

Türkiye'nin Rusya'ya yaptığı önemli ihraç kalemlerinden birini de beyaz et oluşturuyor. Geçtiğimiz yıl Rusya'ya 16 milyon dolarlık tavuk eti ihraç edildi. Bu rakamın, 2015 sonu itibari ile 23,5 milyon doları bulması bekleniyordu.

AYRINTILAR GELİYOR...

http://www.haberturk.com/ekonomi/ekonomi/haber/1158182-rusya-turkiyeden-beyaz-et-alimini-durdurdu

Ben bunda gulunecek birsey goremedim.Alimin durmasi bize zarar.Ultra muhtesem olan ekonomiye zarar.Donimo tasi gibi o da halka yansiyacak.

Ben bunda gulunecek birsey goremedim.Alimin durmasi bize zarar.Ultra muhtesem olan ekonomiye zarar.Donimo tasi gibi o da halka yansiyacak.
bana dedin sanırım. istersem gülerim istersem gülmem ki ülke için bi sıkıntı oldu da oh iyi oldu yazmadım herkes bizi yapamayacak sandı uçağı düşürdük böyle tepki gösteriyorlar aynı şey başka ülkeyle olsa böyle yapacaklarını hiç sanmam. isterse elektriğide kessin. ben putin'e güldüm tutuştu diye sıkıntı yok.

tabiki bu iyi bişi değil, ama uçağı vururken göze almışlardır illaki bunu yada benzeri şeyleri, tavuk almayacaklar diye sınır ihlali yapan uçaklara alkış mı tutsalardı?

bana dedin sanırım. istersem gülerim istersem gülmem ki ülke için bi sıkıntı oldu da oh iyi oldu yazmadım herkes bizi yapamayacak sandı uçağı düşürdük böyle tepki gösteriyorlar aynı şey başka ülkeyle olsa böyle yapacaklarını hiç sanmam. isterse elektriğide kessin. ben putin'e güldüm tutuştu diye sıkıntı yok.

Isterse elektrigi mi kessin ?
Elinizde bi oyun konsolu eksik word of war oynuyor gibisiniz.

Bazıları Erdoğan düşmanlığından gözü dönmüş şekilde " ayyy rusya et almaz ayyy gazı keser ayyyy niye vurduk" modunda geziyor.. Tabi eski Türkiye den alışıklar adam yerine konmamaya gerekenin yapılmamasına, bünye kaldırmadı... Komşusu bahçesine izinsiz girse dünyayı yakacak kişilikler sınır ihlalini anlamayacak kadar küçük beyinli bence...

Isterse elektrigi mi kessin ?
Elinizde bi oyun konsolu eksik word of war oynuyor gibisiniz.
bi siz düşünüyorsunuz herşeyi biz burda sallıyoruz.
ben istemem devlete zeval gelsin başımız ağırsın. Beyaz et alımı duracak diye korkudan başımızda Rusya'nın uçakları gezsin dicek halim yok. bi dahakine birşey demek istersen bana alıntı yap.

Bazıları Erdoğan düşmanlığından gözü dönmüş şekilde " ayyy rusya et almaz ayyy gazı keser ayyyy niye vurduk" modunda geziyor.. Tabi eski Türkiye den alışıklar adam yerine konmamaya gerekenin yapılmamasına, bünye kaldırmadı... Komşusu bahçesine izinsiz girse dünyayı yakacak kişilikler sınır ihlalini anlamayacak kadar küçük beyinli bence...
katılıyorum. gereken neyse o yapıldı hiçte umrumda değil böylece sınır ihlali yapılmayacağını Türkiye'nin buna cevabını görmüş oldular. Hazmetsinler.

Kafayi erdogan bozan buyuk beyin geldigine gore topici terk edebiliriz.Klavyeden erdogan cikmadan konuyu erdogan dusmanlarina bagladi.Malum baska fikri yok.
Konu erdogandan bagimsizken birazdan nasil diz cokturdu Erdogan diye keyif sigarasi yakacak.

Vatanseverr Vatanseverr

Baska topicte tartisilir bunlar.

Kafayi erdogan bozan buyuk beyin geldigine gore topici terk edebiliriz.Klavyeden erdogan cikmadan konuyu erdogan dusmanlarina bagladi.Malum baska fikri yok.
Konu erdogandan bagimsizken birazdan nasil diz cokturdu Erdogan diye keyif sigarasi yakacak.

Vatanseverr Vatanseverr

Baska topicte tartisilir bunlar.
ben Erdoğan demedim ki.

Alımın durması belki bizde et fiyatlarını düşünür.
Adamlar ülkesini korumayı biliyor.
Bizim gibi ne olursa olsun ona buna yalakalıkta sınır tanımamazlık yapmıyor.
Bu daha başlangıç, bakalım neler olacak.

Bu ülkesini korumak değil, ülkesine ihanettir. Zaten sürünen ekonomisini yerlebir edecek ihracatlara karışırsa. Bizi de etkileyecek, ama onlar daha çok zarar görecek bu işten.

Back