• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rusya Dışişleri Bakanlığı: Voronezh'de Türk öğrencilerin okuldan atılması siyasetle ilgili değil

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Rusya Dışişleri Bakanlığı: Voronezh'de Türk öğrencilerin okuldan atılması siyasetle ilgili değil
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Voronezh'de 8 Türk öğrencinin okuldan atılmasının siyasetle ilgisi olmadığını bildirdi.
Sitene Ekle
MOSKOVA (DHA)

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda, "Türk öğrencilerinin okuldan atılması olayları hakkında şunu söylemek isteriz ki, tarafımızca düzenlenen kontroller sonucunda bugüne kadar sadece bir olay doğrulandı. Voronezh Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nden 8 Türk öğrenci atıldı. Fakat bu siyasi olaylarla ilgili değil, bunun sebebi akademik başarısızlık ve devamsızlıktır" denildi.
Rus haber ajansı Ria Novosti’de yer alan habere göre Dışişleri Bakanlığı, "Bu tür olaylar gerçekten yaşanıyorsa, kişilerin bu eylemlerin en başta bizim ülkemizin imajını sarstığını dikkate almaları gerek" ifadesini kullandı.

http://www.milliyet.com.tr/rusya-disisleri-bakanligi-/dunya/detay/2164895/default.htm

o merak etmez canım sen bana at dök içini haha :)

buyur burdan yak:KK70::KK70: sevmiyorum arkadaşlar özel mesajlaşma napayım:KK48: üst düzey yönetici arkadaşa editör olunca mesajları açmak zorunda mıyım didim değilsin dedi, he tamam o zaman didim:KK48::KK48::KK48:

buyur burdan yak:KK70::KK70: sevmiyorum arkadaşlar özel mesajlaşma napayım:KK48: üst düzey yönetici arkadaşa editör olunca mesajları açmak zorunda mıyım didim değilsin dedi, he tamam o zaman didim:KK48::KK48::KK48:

tamam işte sen beni özel msjlaşmadan sorumlu yardımcı edin yap yükün hafifler :KK70:

Rusya kendi uçağına ve pilotuna bu denli sahip çıktı mı demeliyim..
yoksa nasıl bir öz güvendir mi demeliyim..
aşırı derece milliyetçilik hakim..

valla rusyanın düzenlediği bi yarışma var oğlum oraya katılacaktı yollamasam mı ne, abarttılar iyice

Bu isten zararli cikan sennn olacaksin rusya basit dalaşlarini yap bakalim.
Sessiz atin tekmesi pek olur.

8 i birden gerçekten başarısızsa tamam kabul. Ancak bu paravansa kokusu çıkar yakında.
Çocuklar sosyal medyadan açıklama yapar belki.

Back