Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Rustik Perde / İkea Perde kullanımı için yardıma ihtiyacım var.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Cikolataaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
1
0
32
Merhaba kızlar. Ben yeni yeni evi dekore etme aşamasına geldim. Hiçte anlamam eşyaları birbirine uydurmaktan ama bu iş bana kaldı ne yapacağım bilemiyorum.

Önce perdelerden başlayayım dedim. Evimiz için hep hayalim olan ikea perdelerinden almak istiyorum. Sanırım rustik deniyormuş o perdelere. Sormak istediklerimi önden araştırayım dedim ama iyice kafam karıştı.

Kartonpiyer olan evlere rustik perde takılmaz mı? Bikaç yerde öyle okudum ve çok üzüldüm açıkçası. Bizim evimizde kartonpiyer var. Neden takılmıyor? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Ve bizim pencerelerimiz genelde kirişin hemen altından başlıyor. Sanırım buda aparatların takılmasına engel olacak gibi.

Ha birde, evinde bu tarz perde kullananların bana resimlerini atma şansı var mı? Nasıl duracağını görmek istiyorum. İkeada her parça zaten ona uygun şekilde dekore edildiğinden göze çok hoş geliyor ama iş ev düzmeye gelince vitrinde durduğu gibi durmuyor hiçbişey. ((

Benim gibi acemi birinden yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…