Ruşeym Tozu Kürü

bugün bir komşum ziyaretime geldi.1 ayda ruşeym kullanarak (şeker,tuz ve ekmeği azaltarak) 5 kilo vermiş.tok tutuyormuş.ilgimi çekti.bende alayım bari dedim.

çok ilginç sadece zayıflamak için değil faydaları için bile kullanılır

Bende de ruşeym var,erkek arkadaşım bana getirmişti.Böyle toz gibi isterseniz salatanıza baharat gibi bile katıyorsunuz,tadı hiç kötü değil,süte katılarak da kullanabiliyorsunuz.Bunu üreten fabrikadaki çocukla erkek arkadaşım arkadaşlar,bana da ordan getirdi.Ruşeymin elde edilmesi zor olduğu için gramla satılıyor zaten.Fiyatını bilemiyorum ve daha kullanmak nasip olmadı.İnş kullanmayı düşünüyorum ama,çünkü gerçekten tadı kötü değil.

doğal ürünler satan bikaç internet sitesinde var bu ürün ama stoklarda yok diyo hep.cok da pahalı bişey değil anladıgım kadarıyla.

doğal ürünler satan bikaç internet sitesinde var bu ürün ama stoklarda yok diyo hep.cok da pahalı bişey değil anladıgım kadarıyla.

yok aslında pahalı değil ama internet sitesi değil de baharatçılarda,aktarlarda falan daha kolay bulunur.Tadı kötü olmadığı için denemeye değer.Ben evdekini denemeyi hep unutuyorum,inşallah başlayacam kullanmaya.Zaten bi kaç kaşık kullanılıyo günde o kadar.

yok aslında pahalı değil ama internet sitesi değil de baharatçılarda,aktarlarda falan daha kolay bulunur.Tadı kötü olmadığı için denemeye değer.Ben evdekini denemeyi hep unutuyorum,inşallah başlayacam kullanmaya.Zaten bi kaç kaşık kullanılıyo günde o kadar.

canım başladın mı kullanmaya .tadı nası.nasıl kullandın.işe yarıyo mu ya da yarıcak gibi mi.bi anlat bakem

canım başladın mı kullanmaya .tadı nası.nasıl kullandın.işe yarıyo mu ya da yarıcak gibi mi.bi anlat bakem

canım aslında dolapta duruyo ama hep düzensiz kullanıyorum,şimdi form plus içiyorum onu aksatmayayım derken bunu aksatıyorum.ama söyle anlatayım tadını en azından,ben 1 kere salataya kattım hiç tadı falan belli olmadı salatanın içinde,o yüzden gayet rahat yedim salatayı,ben 3 tatlı kasıgı atmıstım ama yemek kasıgı diyenler de var.bi kere de sadece kasıkla yiyeyim dedim 3 tatlı kasıgı yedim ama tadı tuhaf geldi o zaman,şimdi toz gibi olunca damagınıza yapısıyo yerken,su içme ihtiyacı hissediyosunuz üzerine ve sadece kasıkla yiyince tadı bi tuhaf geliyo.acı desem deil,tatlı desem değil,ama hos hissetmiyosunuz kendinizi.yani midem falan bulanacak kadar kötü deil ama toz gibi ya neticede tuhaf geliyo.o yüzden sade deil de baska bi şeyle yemek daha mantıklı geliyo.yogurtla ya da sütle falan da kullanabiliyomusuz,nette sanırım bununla ilgili bilgiler vardı.benim teyzem de yanlıs hatırlamıyosam bundan kullanıyodu,her aksam salata yapıyodu kendine,üzerine baharat gibi atıyodu.ama işte düzensiz olunca kullanım bi faydasını göremedik malesef.:KK25:

merhaba arkadaşlar bende geçen yıl aldım rüşeym 250 gr 1 tl :) valla en ucuz ben almışım.
değirmenlerde buğday un yapmak için öğütülür yani un öğütülürken rüşeym de ayrılır çok emin değilim ama sanırım buğdayın dış kabuğu gibime geliyo.geçen yıl kullandım ama banada hiç tokluk hissi vermedi :KK43: sonrada braktım ama burda görünce şaşırdım şimdi tekrardan başlayım bakalım salatalara falan

ben kullanıyorum herkese tavsiye ederim 3 gün oldu kullandığım şişliğim gitti ve tok tutuyor kesinlikle birde yeşil kahve almıştım onuda içiyorum yanına da plates :KK8:

iftarda yemekten önce bir bardak light süte bir yemek kaşığı atıyorum .sonra sahura kadar uyumuyorum zaten o arada da iki tabak yiyorum yine bir bardak light süt içine evde hangi meyvalar varsa muz kuş üzümü kavun 1 yemek kaşığıda ruşeymi atıyorum.

istedimki size faydam olsun o yüzden yazdım çünkü başlayıp yazıcaz diyenler bir daha malesef gelmiyorlar :KK5:

Zayıflamada buğday ruşeyminnin faydalı oldugunu biliyorum kullanan aradaşlarım var.aynı firma yeni yulaf kepeği diye yeni bir ürün çıkartmış onun daha iyi olduğu şöylüyorlar bildiniz olsun.Aktar ve baharatcılarda bulabilirsiniz.

X