Ruşeym Tozu Kürü

bu sayede 30 kilo vereni duydum arkadaşlar..akşam yemekten önce 1 tatlı kaşığı bol su:) bende aldım bakalım sonucaa

tabiki ruşeymin amacı tok ttutmak az yememizi sağlamak:) bir nevi hile yapıyoruz:)

selam arkadaşlar ruşeym im nihayet geldi. ben yarından itibaren başlıyorum. ekmek kırıntısı gibi. kapalı bir paket. yalınız ben pahalı almışım bu kutuyu 10 lira dedi. neyse. zayıflam ilacına 6-7 katı para vermektense bunu deneyeyim. ınşallah sonuç alırım . size yazacağım...

selam arkadaşlar. bu ruşeym i doktor ömer coşkun hergün tavsiye ediyor. kilo vermek isteyenlere hep bunu öneriyor. acıktıkça 1 çay kaşığı tüketilecekmiş. günde 1 yemek kaşığını geçmeyecekmiş. ben aktarıma ısmarladım . kullanmayı düşünüyorum. gelişmeleri size yazarım...

evet bende ö.çoskundan duydum. ne zamandır almaki istiyordum bende bazı alısveris merkezlerine bakmıstım bulamamıstım, aktardan da almamıstım tazeliğine güvenemediğim için. en sonunda real practiker gibi daha büyük avm lere bakmayı düsünmüstüm ki 2 gün önce güzel (tazeliğine güvenebileceğim) bi aktarın önünden geçerken 'ruseym geldi' yazısını gördüm ve aldım. 2 gündür kullanıyorum.dün 1 tatlı kasıgı aldım ve üstüne su içtim.dün biraz tuhaf gelmisti tadı ama kötü deği.tuhaf gelmesi, ben ezilmis fındık tadına benzediğini duymustum ona benzetemedğimden tuhaf geldi ama bugün aksam 2 tatlı kasıgı yedim üstüne az su içtim.tadı daha güzel geldi düne göre.bende 21 gün falan devam etmek istiyorum bakalım.

bu bahsettiğiniz yeşil toz şeklinde bir şey mi arkadaşlar bir kaç yıl önce amerikadan bir arkadaşa getirtmiştik acaba o mu dur?

resmini ekledim öyle bi sey. çekilmis fındık gibi duruyo. o kadarına 1.5 milyon verdim. sükür gititgim aktarda karaborsa fiyatı baslamamıs:)

Eklentiler

• $Resim_005[1].jpg
    $Resim_005[1].jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 238
Son düzenleme:
selam
ruşeymi kullanmaya başladım. yemeklerden önce (almayı unutmazsam eğer) 1 çay kaşığı yiyorum. üzerine 1 bardak su.fakat bu miktar yeterli değil heralde bana tokluk hissi vermedi. acaba ben de mi sıkıntı var bilemedim. miktarı çoğaltsam mı diye düşündüm . kafama göre de hareket edemem ki. arkadaşlar şimdi ben ne yapayım sizce?

Fiyatlar arasında neden bu kadar fark var anlamadım. Ben 250gr.nı 10 tl. den almıştım.
Günde 2 tatlı kaşığı kullanıyorum. Salata veya yoğurda karıştırıyorum.
Tok tutuyor gerçekten.

arkadaşlar bende altım 250gr kutuda 8 ytl vermiştim,sonra başkabiyerden açık olarak aldım kilosu 13 e aldım yoğurtla yedim pek bi fark göremedem fakat faydalıdır diye düşünüyorum bitene kadar devam edicem

Bugün bende kilosunu 10 tl den aldım...Bugün spora ve ruşeyme başladım..ıki tatlı kaşığı yedim..Bakalım ne kadar faydası olacak...

bende 250 gramını 7,5 tl aldım.düzenli kullanmadığım için bişi söleyemeyeceğim

Bende bugün aldım 250 gr na 5 milyon ödedim kullanalım bakalım faydasını yazarım.

arkadaşlar, bir kaseye yulaf ezmesini koyun (eti'nin sade olanından tercih ediyorum ben, müsli değil. fiyatı 3,59 TL dia'da) bir tatlı kaşığı ruşeym ekleyinn. %0 yağsız sütle kaseyi doldurun. tat vermesi için birkaç tane kuru üzüm attıktan sonra 15-20 dakika yumuşamasını bekleyin.

benim en sevdiğim tatlı. bol lifli ve e vitamini deposu. özellikle diyet yapanlar ve problemli cilde sahip olanlara tavsiyemdir.

bende yağsız light yoğurdun içine bir tatlı kaşığı ruşeym tozu,bir çay kaşığı tarçın,ve bir yeşil elma doğruyorum,akşamları yiyorum ,acaipte tok tutuyo bağırsaklarada iyi gelio kan şekerini dengeliyo,ve son derece sağlıklı bir öğün geçirmemi sağlıyo,deneyin tadıda güsel,isterseniz keten tohumu üzüm çekirdeği tozuda ekleyebilrisniz azar azar..

son günlerde her yerde 'ruşeyn gelmiştir' yazısını görüyordum.
şimdi anladım ne olduğunu...

arkadaşlar bende kullanıyroum ama pek düzenli degil hatrladıkca alıyorum....şunu söyleyebilirmkii düzenli almamama ragmen metabolizmam gercekten hızlandık kabızlık sorunu cok çekerdim ama şimdii bayagı düzeldiii kullanmanızı tavsiye ederim

X