Rus vekil Ayasofya'yı geri istedi!

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.haberturk.com/dunya/haber/1159063-rus-vekil-ayasofyayi-geri-istedi
Rus vekil Ayasofya'yı geri istedi!

Rus vekil, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye'den dostça bir adım beklediklerini ifade ederek, "Ayasofya'nın Ortodoks Kilisesine teslim edilmesini için Türkiye'den dostça bir adım bekliyoruz" dedi

Rusya Duma Meclisi milletvekillerinden Sergey Gavrilov, Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağı SU-24’ün Türk F16’sı tarafından düşürülmesinin ardından bu müdahale karşılığında ilginç bir teklif sundu. Komünist Parti Milletvekili olan Gavrilov, “Ayasofya’nın Ortodoks Kilisesi’ne teslim edilmesini, Türkiye’den dostça bir adım atmasını bekliyoruz.

Rusya, maddi olarak katılımda bulunmaya ve tüm kiliselerin kabul ettiği Hıristiyan anıtın restorasyonu konusunda en iyi bilim adamlarını görevlendirmeye hazırdır. Bu adım İslam ve Türkiye’nin üst düzeydeki politikasının iyi niyet göstermesine yardımcı olacaktır” dedi.

Bundan payımıza ne düşerse olayına gittiler artık..
Ama Erdoğan da yan çiziyor o başka.
Bilmiyorlarmış Rus uçağı olduğunu falan

Sana değil Ayasofya yı günahımızı vermeyiz..Ama daha da kaşınmaya devam ederseniz belanızı bulacağınız kesin...

Neyyyyyy.. fe sübhanallahh.bunlarda bu kelimeyi demek için fırsat kolluyorlarmış..

Kefene sarıp götürecek hali yok herhalde Erdoğan'ın : )

Espri yapmışlar yaa, boşuna panik yapmışız : )))))))))))))))))))))))))))
alıntı yapınca kendisini bi şey sananlar var :)

Yok götürseydi birde,o saray o kadarda masumane yapılmadı,çokmu lazımdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…