• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rus polisine mini yasağı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Rusya İçişleri Bakanlığı, mini etek giyen kadın polis sayısındaki artış sonrası üniformalara kısıtlama getirdi
$rus-polisine-mini-yasagi-4511917.Jpeg

Rusya’da yayımlanan Izvestia gazetesinin haberine göre bakanlık, kadın polislerin etek boylarını kısaltması ve erkek polislerin tişört kollarını kıvırması üzerine harekete geçti. Ülke genelindeki polislerin üniforma konusunda yaptığı ufak değişikliklerin tümüne yasak getirildi. Kurallara uymayan polislere soruşturma açılacak. milliyet

topukluda mı zorunlu yaw, hepsinin ayakkabısı aynı, ayrıca bu etek ve topuklularla nasıl koşuyo, ya da suçlularla uğraşıyor bunlar ilginç:27:

Benim de direkt topuklu ayakkabılar dikkatimi çekti . Bunlar sadece gözlemci polis olsa gerek , nasıl kovalasınlar suçluları .
:27::27::27: :12:

yani herkes sarkıntılık eder,kadınlar görevini yerine getiremezki
en güzeli pantolon,hem çok rahat :)

Nasıl bir ırk yaaa..:16:
İster etekli ister pantolonlu valla her türlü güzeller..:52:

Bir gram selülit yok göremedim buradan,çokmu kıskancım yawww :27::27:

Abla benim kuzenimin eşi rus..
İki çocuk doğurdu,fiziği görmen lazım..:43:
Genç kız gibi selülitmiş çatlakmış yok yok yokkkk!!!
Ne yiyorlar ne içiyorlar neyle besleniyorlar da böyle oluyorlar yaa.:26:
Benim kuzen yanın da abisi gibi duruyor..:27:

Abla benim kuzenimin eşi rus..
İki çocuk doğurdu,fiziği görmen lazım..:43:
Genç kız gibi selülitmiş çatlakmış yok yok yokkkk!!!
Ne yiyorlar ne içiyorlar neyle besleniyorlar da böyle oluyorlar yaa.:26:
Benim kuzen yanın da abisi gibi duruyor..:27:

Irk işte ne diyeyim,bizde yiyioruz herşeyide kdv olarak geri dönüyor fazla fazla ..:27::27:

Bir gram selülit yok göremedim buradan,çokmu kıskancım yawww :27::27:

abla burdan selülit mi gözkür allahısen :d bu hatunlar fizik olarak sağlam ama çok erken kayıyo tipleri bizim ırka b.k atmayın. allahalal benim daha güzel bacaklarım var bea :1::1::1::1: hem bu hatular bizimkiler gibi değil bakım ihmal etmiyorlar zaten güzellik en önemli konuları

Son düzenleme:
abla burdan selülit mi gözkür allahısen :d bu hatunlar fizik olarak sağlam ama çok erken kayıyo tipleri bizim ırka b.k atmayın. allahalal benim daha güzel bacaklarım var bea :1::1::1::1: hem bu hatular bizimkiler gibi değil bakım ihmal etmiyorlar zaten güzellik en önemli konuları

Kıskandığımdan gördüm sende çaktırma sakın :27::27: gerçi çirkinlerde var bunların :52: bizim kızlarımız daha güzel ama :nazar::nazar:

Mini etek birde topukla suclunun pesinden kostugu canlandi gozumde.
Bir arkadasin dedigi gibi pantolon en rahati corabim kacmis derdide yok.

Back