yapış yapış derken ? nerenize kullanıyorsunuz ? ne kadar fayda ediyor?Bioder kullanıyorum üç aydır az işe yarıyor ama mucize değil tabii kullanan var mı acaaba bioderi de bırakıcam galiba zaten çok zahmetli kullanımı yapış yapış
Baya pekmez sürmüş öylece bırakmışsın gibi kıvamı kokusu da pekmez gibi zaten çok zor kullanımı kıyafetlere de geçti hep ama mecburiyetten kullandım işte serumu böyle şimdi kremini kullanmaya başladım. %30 oranında etki etti diyebilirim bikini bölgesi hariç tüm vücutta kullandımyapış yapış derken ? nerenize kullanıyorsunuz ? ne kadar fayda ediyor?
tüylerin kalınlığını mı %30 inceltti? yoksa %30 azalttı mı? kol bölgesi kıllarım ve ensedeki saçlarım kalın. onlara sizce geç mi etki eder?Baya pekmez sürmüş öylece bırakmışsın gibi kıvamı kokusu da pekmez gibi zaten çok zor kullanımı kıyafetlere de geçti hep ama mecburiyetten kullandım işte serumu böyle şimdi kremini kullanmaya başladım. %30 oranında etki etti diyebilirim bikini bölgesi hariç tüm vücutta kullandım
Canım kollardaki etkisi daha az oldu bende bol bol düzenli kullandım halbuki %20 azaltıı %30inceltti iki üç yıl kullananlar var tam sonuç almak için ama çok zor bir ürün işte. Herkesteki etkisi farklı da olabilir bilemiyorum bir dene istersen en azından dermatolog onaylı bir ürün çok pahalı da değil ensedeki tüyler için ne olur hiç bilmiyorm kullanmadım oradatüylerin kalınlığını mı %30 inceltti? yoksa %30 azalttı mı? kol bölgesi kıllarım ve ensedeki saçlarım kalın. onlara sizce geç mi etki eder?
kollarınıza toplam kaç kez uyguladınız ? 3 ay kullandım demiştiniz? 2 haftada bir mi aldınız kolunuzu ?Canım kollardaki etkisi daha az oldu bende bol bol düzenli kullandım halbuki %20 azaltıı %30inceltti iki üç yıl kullananlar var tam sonuç almak için ama çok zor bir ürün işte. Herkesteki etkisi farklı da olabilir bilemiyorum bir dene istersen en azından dermatolog onaylı bir ürün çok pahalı da değil ensedeki tüyler için ne olur hiç bilmiyorm kullanmadım orada
Nerden aldınız acaba??Rus merhemi 6-7 seans kullanımdan sonra tüyleri azaltıyor ben aldım kullanıyorum 3 kere kullandım azalmaya başladı bence etki edecek gibi, buradan aldım memnun kaldım
Merhalar,Nerden aldınız acaba??
Daha önce alıp kullandım etkisini gösterdi, memnun kaldım. Sonra lazere başladım.Arkadaslar rus merhemi kulllanan varmi? Nette cok görüyorum bu aralar kullananlar varsa bilgi verebilir mi?
-tuy-dokucu buradan almıştımBen ilk defa duydum merak ettim takipteyim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?