Rumeli Ekrem ve rumeli müzikleri

sedali20042006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
342
34
Selam kızlar,

Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ben düğünüm için Rumeli Ekrem'i çağırmayı düşünüyorum. Acaba aranızda çağırmış olan varmı ? Ne kadar ister ? Menejerinin telini aldım gerçi, ama aramadan burda bir sorayım dedim, belki biri çağırmıştır.
Memnun kaldı mı falan. Repertuvarı geniş. Ben baba tarafından makedon göçmeniyim, anne tarafı kayserili. damat tarafı aydınlı. yani ortak şarkı bulmak zor :26:
tanıdığınız başka güzel gruplar varsa, onları da not edebilirim. ben hem istanbul hem de kuşadasında düğün yapacağım. istanbul için düşünüyorum rumeli müziğini. ama kuşadası ve çevresi için de canlı müzik isterim. yani
o bölgeden de tavsiyeleri almak isterim.
Şimdilik teşekkür ederim sizlere :KK16::KK16:

Sende bizdensin hemşom ya :) Rumeli Ekrem ve Gültekin bizim oturduğumuz semtte oturuyor ama biz şimdi ordan taşındık. Ekremin babası mahalle muhtarıdır. Kardeşimin sünneti için çağıcaktık o zamanın parası 200 müydü 2000 miydi neydi bilemiyorum artık hem bu kadar da meşhur değillerdi 1997 lerde ... Şimdi daha da ünlü oldular TV lerde program yapıyorlar daha çok ister. Bence sen pek tanınmamış ama sesi güzel kişilei çağır ama tabi bütçe meselesi bu gönlün ne isterse o tgabi ki.

Benim açtığım konuda Rumel müzlşeri potpori şeklinde var. Cansız playback düşünürsen faydalan derim :) Mutluluklar diliorum canım

Sende bizdensin hemşom ya :) Rumeli Ekrem ve Gültekin bizim oturduğumuz semtte oturuyor ama biz şimdi ordan taşındık. Ekremin babası mahalle muhtarıdır. Kardeşimin sünneti için çağıcaktık o zamanın parası 200 müydü 2000 miydi neydi bilemiyorum artık hem bu kadar da meşhur değillerdi 1997 lerde ... Şimdi daha da ünlü oldular TV lerde program yapıyorlar daha çok ister. Bence sen pek tanınmamış ama sesi güzel kişilei çağır ama tabi bütçe meselesi bu gönlün ne isterse o tgabi ki.

Benim açtığım konuda Rumel müzlşeri potpori şeklinde var. Cansız playback düşünürsen faydalan derim :) Mutluluklar diliorum canım

Selam hemşo :KK19: sağol bilgilerin için. arayıp konuştum menejerini. evet, yazdığın rakamı geçiyor :KK30: yine de umutluyum, belki olur diye. belki de çok güzel tanınmamış bir başka grup bulurum :KK31:

X