rüküş olmak istemiyorum!! lütfen yardım!!

zeynnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
287
3
118
Diğer
mrb arkadaşlar. benim salonum krem ve kahve tonlarda. yemek odam da koyu kahve aynı zamanda sandalyelerinin , masasının ve aynasının kenar bölümlerinden zarif metal cizgiler geçiyor.. yemek odamı bu cizgiler dolayısıyla metal aksesuarlarla tamamlamak istiyorum. böylelikle hem biraz daha hareketlenir diye düşündüm. yalnız takıldığım konu şu yemek odamın yanındaki salon takımının dekoratif malzemelerini nasıl seçmeliyim. mesela geçenlerde bi tane uzun ayaklı abjur gördüm gercekten cok şıktı metal bi gövdesi vardı baş kısmı da siyah ve metal tonları arasındaydı. acaba diyorum hem avizeler hem abajur ve sehpa üstündeki objeler metal tonlarda olsa salon takımımda nasıl durur :uhm:almayı düşündüğüm tablonun da çerceve kısmı metal tonlarda resim kısmı da kahve krem tonlarda olur diye düşünüyorum. yardımınıza gercekten ihtiyacım var şık bi salonum olsun derken rüküşlük abidesi oluşturmak istemiyorummafoldumben

metal tonlardaki tüm aksesuarlar bence her tur renge gider.Güsel olur dıe dusunuorum.Ama resmını görseydık daha ıyıdı

metal tonlardaki tüm aksesuarlar bence her tur renge gider.Güsel olur dıe dusunuorum.Ama resmını görseydık daha ıyıdı

gider di mi tüm renklere bilmiyorumkismile hani kahverengiyle siyah bi arada cok olmaz ya metal tonlar da biraz siyahı çağrıştırdığı için terddüt ediyorumfisfisfis

canim...sen zaten asagi yukari ne istedigini,ne almak istedigini kafanda tasarlayip,yerlerine oturtmussun...onemli olan da bu zaten....eger kafandaki objeler cuk diye yerlerine oturuyorsa almalisin..ben biseyi gorunce dirk koymak istedigim yer aklima geliyor ve kafamda o resmi olunca cok hosuma gidiyor...dedigim gibi sen zaten larar vermissin alacaklarina..anlattigin kadariyla ben ce uyumlu olur herseyiyile...sevgiler...

yorumların için tesekkürler canım. kafamdaki giibi olsa sorun yok zaten ama işte alıpyerleştirdikten sora pişman olmaktan korkuyorumeyvahedigeldismile onun için fikir alayım dedim k.k dan:enbuyukkk:

merhabalar arkadaşlar bende ekimde evlenioum çok az zamanım kaldı. sürekli sizi takip edioum.. bazı konularda okadar kararsızım ki.. kafayı yemek üzereyim..benm eşyalarım beyaz ağırlıklı koltuklarım yemek odam beyaz..ve çok az venge de var.. duvarlarım kum beji salonuma perde seçemioum bitürlü.. en zoru perdeymiş.. duvardan duvara perde istemioum.. perdeci japon perde önerdi ama duvardan duvara olmayınca nasıl durur bilmioum..
nasıl bir renk seçmeliyim sizce..değişik ve güzel olsun istioum.. gümüş rengi gri perde nasıl durur fikir verirseniz çok sevinicem... kruvaze perde de düşünüoum ama çok kararsızım..

zeynn salon rengin zaten hemen her rengi kaldırır eğer mobilyanın yanından geçen çizgiler gri tonlardaysa gold metalik renkler hiç uyumlu olmaz..
bir kaç seçenek
1. metalik gri gümüş tonları aksesuarlar eğer salonun büyükse büyükçe bir vazo gibi olur (zengin görünüm için)
2. eskitme ahşap renklerde ya da venge renklerde aksesuarla klasik ama etkileyici bir görünüm sağlar.
3. renklere hiiç bulaşmayayım diyorsan cam objelerle hareketlendirebilirsin.
4. yok illa renkli olsun diyorsan kırmızı turkuaz aksesuarlar biraz iddalı olur ama kahve sıcak turkuaz soğuk renktir uyumuda güzeldir.
kolay gelsin

yazdıklarını okudukta yanı bi resım cekıp koysan fıkır verırdık ınsanın gözünde canlanmıyo böyle..

bana yardım edin yeni gelinim evimizi yapıyoruz ve çok güzel bişey olmasınız istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim iç mekan konusunda çok ii sayılmam yardımınza ihtiyacım var arkdaşlar bana cevap verenler lütfen özelden yazın çünkü çok konuya yazdım bazılarını göremeyebilirim

teşekkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…