Cilt Bakımı Ürünleri Rujunuzda kurşun varmı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Castefella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.852
88
Arkadaşlar sizinle gelen maili çok önemli olduğu için paylaşmak istedim. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?_ Bir de göz farları için de aynı şey geçerli olabilir mi? Zira bazı göz farlarını sürdüğümde gözümün üstünde bir hassasiyet ağırlık yapıtormuş gibi geliyor ve gözlerim kızarıp yaşarıyor Bunca kaliteli markayı okuyuınca acaba bu yüzden mi diye sorguladım açıkçası, siz ne dersiniz?:uhm:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Korkunc ama gercek, gercekten simsiyah oluyor. Hic onemsemedigimiz Avon
ve Pastel'de renk degismedi.
Listeye ilaveten Vepa da da degisiklik oluyor. Dikkat... Iste size
rujunuzda kursun bulunup bulunmadigini incelemenin yolu.. Okumaya devam
ediniz. Kursun, kansere yol acan bir kimyasaldir.

Kursun iceren markalar:
1. CHRISTIAN DIOR
2. LANCOME
3. CLINIQUE
4. Y.S.L
5. ESTEE LAUDER
6. SHISEIDO
7. RED EARTH (Lip Gloss)
8. CHANEL (Lip Conditioner)
9. Market America-Motiveslipstick
Kursun icerigi arttikca kanser riski de artar. Y.S.L rujlarinin en cok
kursun iceren ruj oldugu saptanmistir.
Ozellikle kalici rujlara dikkat ediniz. Nedeni kursunun miktaridir.
Iste size kendi kendinize uygulayabileceginiz bir test:
1. Elinize biraz ruj surunuz.
2. 24-14 ayar altin bir yuzugu ruja surtunuz.
3. Icinde kursun var ise rujun rengi siyaha doner.

Lutfen bu bilgileri tum kiz arkadaslariniza gonderiniz.

evet ben bunu daha öncede duymustum ve hepte ruj almadan once mutlaka denerim. ama bildigim kadariyla sirf altinla degil bozuk paraylada oluyormus.cok feci bi sey ya. burda da paylastigin icin saol arkadasim.

Ben genelde kullanırsam parlatıcı sürüyorum ya da niveanın nemlendiricilerinden...

Verdiğin bilgi için teşekkürler kaydirigubbakcemile2

paylaşımın ıcın tesekkurler...ben ruj kullanmıyorum..onceden duymustum...ne derece dogru bılemıyordum...tesekkurler

Bende iki tane CLINIQUE marka ruja da aynı testi yapmıştım vakti zamanında ve bir tanesi karardı diğeri kararmadı. Sanırım renge göre değişiyor, daha transparan ve açık renklerde kurşun bulunmayabiliyor ama daha koyu ve katı / kalıcı renklerde kurşun olabilir, markaya güvenseniz de testi bütün rujlarınıza uygulayın derim.

yurt dışında bunun çok büyük bir şehir efsanesi oldugunu daha önce link de vererek anlatmıştı sitede.kursun rujlarda kullanılan ,kullanınca herhangi bir yarar saglayan veya ucuza getiren bir madde olmadıgı gibi o kararmanın da kimyasal bir açıklaması vardı.eskiden bu efsane abd de çok yayılmış ve dünyanın en çok konuşulan şehir efsanelerini açıklayan bir sitede ilk ona girmişti.bunu ilk bulana bravo valla.arkadaşlar buna inanıp rujunuzu fln atmayın sakın paranıza yazık olur

yurt dışında bunun çok büyük bir şehir efsanesi oldugunu daha önce link de vererek anlatmıştı sitede.kursun rujlarda kullanılan ,kullanınca herhangi bir yarar saglayan veya ucuza getiren bir madde olmadıgı gibi o kararmanın da kimyasal bir açıklaması vardı.eskiden bu efsane abd de çok yayılmış ve dünyanın en çok konuşulan şehir efsanelerini açıklayan bir sitede ilk ona girmişti.bunu ilk bulana bravo valla.arkadaşlar buna inanıp rujunuzu fln atmayın sakın paranıza yazık olur

yani kurşun bulunan rujların herhangi bir sakıncası yok mu diyorsunuz sağlık açısından?yanlış anlaşılmasın merak ettiğim için soruyorum.çünkü ilk defa duydum böyle birşeyi.

X