Dudak Makyajı ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
ay çok güzel olurdu ama :1no2: sanmıyorum canım ya henüz kimsenin böyle bir buluşu keşvettiğini..

evde ruj mu ilk defa duyuyorum yapan varsa tarifini vrsin de çeşit çeşit yapalım:)

kızlar internette okudum..rujunuz bittiğnde benzer yeni ruj alana kadar rujun bütün kalıntılarını toplayıp vazalinle karıştırın yada bebek kremiylede karıştırabilirsiniz hangisi elinizin altındaysa.bu ruju fırçayla uyguluyabilirmişsiniz.dudaklarınız kurumaz ve iyi nemlendirirmiş.ben denicem.

dudak parlatıcısı olarak da ; rujunuzu sürün üzerine pamuk yardımıyla zeytinyağı uygulayın dudakları nemlendirip güzel bir görünüm sağlıyormuş...bende yeni öğrendim..

arkadaşlar bence o vazelin olayını yapayın dudagınız vazelini emerken rujuda emecektir .

Nese pek yeri degil ama şu aşşagıdakinin dudagındaki renkte bişey bileniniz varsa sölesin

Ben balmumu ile hazırlandığını duymuştum. Bal mumu ile renk veren meyvelerin karıştırılması ile yapılıyordu.

Suna Dumankaya mangostten diye bir meyvenin kabuğu ile tarif vermişti. Tek hatırladığım meyve çok pahalıydı

arkadaşlar bence o vazelin olayını yapayın dudagınız vazelini emerken rujuda emecektir .

Nese pek yeri degil ama şu aşşagıdakinin dudagındaki renkte bişey bileniniz varsa sölesin

waww bune qüzelik kim bu resimdeki hatuNkaydirigubbakcemile3

ben de suna dumankaya 'nın bir tarifini görmüştüm..tvde bir programda hazırlamıştı kendisi.. malzemeleri tam hatırlamıyorum ama çilek esansı,bitkisel renklendirici bi de gliserin gibi birşey vardı ama emin değilim yalnız ortaya çıkan renk süperdi onu söyleyebilirim yerimseniben

arkadaşlar ben bi ruj tarifi bulmuştum fakat kaybettim eğer ki o tarifi tekrar bulursam yazarım size bulursam kesinlikle yapacağım

arkadaşlar buldum tarifleri 2 tane, 1 tanesi suna dumanlayanın diğeri de bi bayanın öğrenciyken öğrendiği bi tarif.ben 2. tarifi yapacağım.

tarifler şunlar;
1: suna dumankayanın tarifi = 1 tatlı kaşığı vazelin
1 tatlı kaşığı lanolin
1 tatlı kaşığı parafin
1 çorba kaşığı fındık yağı
1 çorba kaşığı jojoba yağı
1 çay kaşığı istenilen renk için gıda boyası
15 damla çilek esansı

Bütün malzemeler iyice karıştırılarak benmari usulü eritilir. İstenilen ruj kalıbında dondurularak kullanılabilir.

1/2 bardak kayısı çekirdeği veya badem yağı
2 çorba kaşığı rendelenmiş balmumu,1/2 çay kaşığı sığır dili
kökü (bunu yukarıdaki yağda bırakıp,rengin çıkmasını bekliyoruz)
10 damla isteğiniz bir kokulu yağ,çilek,tarçın,muz vb.
3 damla e vitamini yağı
benmaride balmumunu eritmek için ısıtın
istenilen kırmızılık için yağı ayarlayın açık tonlar için yağ kırmızı ,koyu kırmızı için yağ siyaha dönük bir renk olmalı.
daha sonra bu yağı süzün.
balmumu tamamen eridiğinde,renkli bakım yağını katın,istediğimiz kokulu yağı ve e vitamini ilave edip iyice karıştırın, ve kaplara dökün. bu tarif 17 adet 7 gr.kap dolduruyor.malzemenizi yapacağınız ölçüye göre ayarlayabilirsiniz. sonra donmasını bekleyin .
sığırdili renk vermenin yanısıra nemlendirici ve güneşten koruyucu özelliktedir.

he bi de 2. tarifte kadın sığır dili köküne internette bakın ve bilin diyo bazen aktarlar yanlş bitki verebiliyo dedi.

Parafin mi? Fizik tedavide ellere parafin sürülüyo yarım saat bekletildikten sonra eldiven şeklinde donuyo. Eldiven çıkarır gibi çıkarılıyo. Bu maske gibi bi tabaka oluşturmasın dudaklarınızda..

Rujun içeriğindeki maddelerin özelliklerini biraz araştırın denicekseniz..

bende buna benzeyen bi ruj var cnm innova 68 numara bi bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…