Dudak Makyajı Ruj???

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

MervisH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
32
0
Kullandığınız ve memnun kaldığınız rujların markalarını yazarmısınız kıslar...
Kalıcı olan we memnun kaldıklarınız neler???

dün aldığım inglot rujum :asigim: sabah okula gitmeden sürdüm, 1saat önceye kadar hala duruyodu. kendim çıkardım. nosu 231. esmerlerden çok beyaz tenlilere yakışacak bir renk.
lancome color fever serisi mükemmel, 136 numara benimki, kırmızı ve küçük küçük simleri olan bir ruj. gece makyajı için mükemmel. kalıcılığı da çok iyi.
bugüne kadar kullandığım en kalıcı gloss ise clinique'in. bende 01 apricot, 02 raspberry ve 03 mango rengi var. çok memnunum, ayrıca hiç yapış yapış değil, sürünce dudakta ağır gibi bir his oluşmuyor, çok memnunum ben.

the body shop,avon,bourjois,maybelline, loreal, she,nivea marka rujlarım da var, ama hiçbirini inglot ve lancomela kıyaslayamam.(en azından kalıcılık olarak)

şöyle diyim, bundan sonra inglot marka dışında ruj alcağımı sanmıyorum, bugüne kadar neden denemediysem :mymeka:

pilar arkadaşım bir başka forumda da yazdıklarını okudum.senin görüşlerini çok beğeniyorum.en yakın zamanda 231 numaralı ruja bakacağım.ben avon rich berry color trend serisinden.bir de max factor 780 numarayı devamlı kullanıyorum ve çok memnunum

bende loreal ve flormarın rujlarını kullanıyorum. çok memnunum. numaralarını yazamıyorum. evde makyaj kutumdan bakmam gerekli. yarın unutmazsam yazarım.a.s.

Flormar 05 true color fırçalı ve parlak renkli süper bir renk
Flor mar selection 14 kahve makyaja çok yakışıyor.
Loreal color rıche 164 güzel bir kırmızı tonu çok koyu değil.
Loreal color rıche 232 pastel tonda süper bir renk.
Mybelline sunset dıamonds 106 şeftali tonunda dün buradan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım nefis bir renk
Lorealin kırmızı rujunu kullanıyorum özel günlerde çok güzel bir kırmızı.
şimdilik bunlar canım a.s.

ben de en beğendiğim rujlarımı yazayım;

maybelline 630/563 precious ruby
maybelline 106 sunset diamonds
maybelline 32/356 bronze doux sugar bronze
maybelline 660 precious beige
pastel 60
kajal 756 (renk güzel,ışıltılı açık bir pembe,ama tadı bir tuhaf)

fırçalılardan:

maybelline 07 crystal amethyst
nivea 08 volum seduction
sanırım bu da nivea 05 volum lily

fırçasız rujlarınızı da ruj fırçasıyla sürmenizi ve rujdan önce bepantenle dudaklarınızı nemlendirmenizi öneririm

Son düzenleme:
aranızda benden başka sürekli pembe ruj kullanan yok galiba hanımlar :)
işte favori pembe rujlarım;
elite 144 ve goldenrose 115..bunları daha bitmeden hemen yenisini alırım..sürekli ikisinden biri çantamda bulunur..fakat kalıcılığı konusunda çok iyi yorumlar yapamayacağım :KK43: başka doğal pembe ruj önerisi olan var mı? ama cırtlak olmasın normal dudak rengine yakın olanlardan olursa sevinirim..

aranızda benden başka sürekli pembe ruj kullanan yok galiba hanımlar :)
işte favori pembe rujlarım;
elite 144 ve goldenrose 115..bunları daha bitmeden hemen yenisini alırım..sürekli ikisinden biri çantamda bulunur..fakat kalıcılığı konusunda çok iyi yorumlar yapamayacağım :KK43: başka doğal pembe ruj önerisi olan var mı? ama cırtlak olmasın normal dudak rengine yakın olanlardan olursa sevinirim..

selam kıvılcım naber?arada karşılaşmak güzel:teytey: .sana pembe ruj tavsiyelerinde bulunacağım.avon color trend serisi rich berry bir numaralı rujum.mürdüm renginde.koyu zannedebilirsin ama hafif sürersen birde üzerine parlatıcı sürünce süper duruyor.2)ınnova 15 numara.bu renk çok doğal duruyor.dudak rengi gibi ama fırçalı ve parlak.yani dudağında ruj olduğu belli oluyor.3)flormar crystal shine 606.bu bana hediye geldi.bu da güzel.4)bugün aldığım ruju da yazayım.kırmızı gibi ama dudakta pembemsi duruyor.çok hoşuma gitti.maybeline 104 numara rubis dıamonds.ben rujların üzerine mutlaka parlatıcı kullanıyorum.görşürüz canım

arkadaşlar tvsiyeleriniz üzerine maybelin 106 ve 104 numaralı rujlarını aldım bugün.106 malum şeftali tonu.üzerine parlatıcı sürünce mükemel oluyo.104 ise kırmızı gibi bir renk ama dudakta pembemsi duruyo.kızarmış dudak gibi yani :)bir bakın derim 104 numaraya.

X