Dudak Makyajı Ruj kullanirken dudaklarim catliyor...Caresi yok mu???

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Kalbimin_Aynasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
82
0
Ne marka kullanirsam.kullaniyim ruj kulanirken dudaklarim catliyor hic bir renk ruj dudaklarimda guzel durmuyor.Ruj kullanirken önce ya sonra rujun guzel durmasi dudaklarinixin catlamamasi icin kullandiginiz ve ya bildiginiz bir yöntem var mi?

1. Avon care dudak balmı kullanmalısın. Ancak bu balmın üstüne ruj süremezsin. cunku koruyucu iceriyor , jel gibi oldugu için de parlatıcı varmıs gibi duruyor zaten.
2. Ben ruj sürcem bananeee diyorsan eger akşamları sür öyle yat. Gündüzleri yanında el kremi bile olabilir mutlaka krem olsun, rujunu sürmeden ve gun içinde tazelemeden sür.
3. Haftanın 3 günü dudaklarına bildiğimiz halis bal sür ( yeme sakın :p ) 15 dk kadar beklet dudaklarını yıka yada dişlerinle sıyırmadan mideye götür :)

benim dudaklarımda bu aralar feci çatlıyor
ruj hiç güzel durmuyor
nerdeyse bütün markaların dudak koruyucularını kullandım fakat fayda etmedi
2 gündür bephanten merhemi dudaklarıma bolca sürüp yatıyorum öyle yatıyorum
baya azaldı çatlamalar

Ne marka kullanirsam.kullaniyim ruj kulanirken dudaklarim catliyor hic bir renk ruj dudaklarimda guzel durmuyor.Ruj kullanirken önce ya sonra rujun guzel durmasi dudaklarinixin catlamamasi icin kullandiginiz ve ya bildiginiz bir yöntem var mi?

akşam yatarken bol bol vazelin yada bepanthene sür. sabah kalktğında bnun için ayrı bir diş fırçası kullan diş fırçasına vazelin sür dudaklarnı hafif hafif fırçala. bunu düzenli yap. fırçalamayı hergn yapmasanda olur ama her akşam sür.
ruj sürmeden önde de vazelin sür bi 5 dk dursn snra peçeteyle bastırark üstten üstten fazlalığı al silme dokundr peçeteyi snra da sür rujunu. simli sedefli rujlar diğerlerine göre daha fazla çatlak gösterir bazı likitlerde dudaklarda topaklanma yapar en iyisi mat yada ıslak görnüm verenler.

Canım balın içine biraz toz şeker koy macun haline getir. diş fırçasıyla masaj yap.. yumuşacık olacak :))

her gece yatmadan önce neutrogena kremi yada dudak balmı sür çok faydası var dudağının nem dengesini sağlamış olursun.her makyajdan bi yirmi dakika önce felan kremle dudaklarını iyice sonra sür rujunu faydasını göreceksin
:KK34:

Her gece yatmadan önce mutlaka dudak balmını sür . Dudaklarını nemli tutmaya özen göster , nemsiz dudak çatlama yapar .
Bununla beraber her akşam ya da her ruj kullanmadan 1 saat önce dudak peelingi yap .Rujun dudaklarda güzel durması için , önce ölü deriden arındırmalısın .

1 tatlı kaşığı bal , 1 tatlı kaşığı şeker ve 1 tatlı kaşığı türk kahvesini karıştırıp macun kıvamına getir .Fazla zorlamadan dudaklarına masaj yaparak sür , biraz beklettikten sonra yıka vazelin sür . Dudakların hem ölü deriyi atmış oluyor , hem de pamuk gıbı oluyor . Ben bu peelingi rujumu sürmeden 1 saat önce yaparım ki , dudaklarımı ruja hazırlarım .:KK12:

X