• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhumdaki rahatsızlık

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba :)

Uzun yıllar telekinezi , astral seyahat vb mistik konularla uğraşmış biriyim ben . Ama şimdilerde istediğim şeyin huzur olduğunu anladım .
Kötü günler geride kaldı . Şimdi önüme umutla bakmak istiyorum . 1 hafta önce mezun oldum ve Eylül itibariyle de hayallerimin mesleğini yapmaya başlayacağım . Ben Matematik Öğretmeni olacağım :)

Bir kaç ufak sıkıntım var . Ben çok takıntılıyım , çoğu zaman kaprisliyim . Fiziksel görünüş çok önemli . 1.70 boyundayım 57 kiloyum 36 bedenim . Kilo takıntım var . Hiç tok karnına uyuduğumu bilmem . Başarı odaklıyım . Benim çözemediğim bir soruyu başkası çözerse günlerce kendimi cezalandırırım .
Bir sevgilim var çok yoğun bir işi var . Sürekli benimle ilgilensin istiyorum . Mesajlarında azıcık soğuk olsa beni sevmiyor gibi paranoyak düşünceler içine giriyorum .

Her şeyi düşünmekten artık başıma ağrılar girer sık sık . Şu neden böyle dedi aslında ne demek istedi gibi .

Bunları aşmak için çok değerli önerilerlinizi merakla bekliyorum :)

Back